Egyptin urheiluministeri Ashraf Sobhi on paljastanut, että hän on henkilökohtaisesti käskenyt Mohamed Salahia lähtemään Liverpoolista

Salah’n nykyinen sopimus Liverpoolin kanssa ulottuu vuoteen 2023 asti. Jatkoneuvottelut ovat olleet käynnissä jo pitkään, mutta toistaiseksi sopimuksen yksityiskohdista ei olla päästy yhteisymmärrykseen.

Viimeisimpien tietojen mukaan Salah’n agentti ja Liverpool ovat kuitenkin hyvin lähellä päästä sopuun. Samaa väittää myös Sobhi, joka olisi toivonut Salah’n siirtyvän toiseen seuraan.

– Tapasin Mohamed Salah’n lentokentällä MM-karsintaottelun [Senegal] jälkeen. Sanoin hänelle, että hänen on unohdettava se mitä tapahtui ja keskityttävä siihen, mitä on edessä seuraavaksi, Sobhi kertoi egyptiläisellä radiokanavalla.

– Olen käskenyt häntä jatkamaan uraansa muussa seurassa kuin Liverpoolissa, mutta hän on nyt tekemässä uuden sopimuksen Liverpoolin kanssa.

29-vuotias Salah on ollut kuluvan kauden aikana ilmiliekeissä. Egyptiläistähti on iskenyt Valioliigassa ja Mestarien liigassa yhteensä huimat 28 maalia.