Hollantilaislegenda Rafael van de Vaart on arvostellut maanmiehensä Georginio Wijnaldumin päätöstä siirtyä Paris Saint-Germainiin.

Wijnaldum, 31, pelasi Liverpoolissa viiden vuoden ajan, kunnes hän vaihtoi seuraa viime kesänä. Keskikenttäpelaajan oli alun perin määrä siirtyä Barcelonaan, mutta lopulta hän valitsi PSG:n tähtisikermän. Huhujen mukaan valinta johtui siitä, että PSG oli valmis maksamaan hänelle tuplasti enemmän palkkaa.

Pelaajauransa vuonna 2018 päättäneen van de Vaartin mielestä Wijnaldumin rahan perässä juokseminen oli virhe. Hollantilaisen mukaan Wijnaldumin olisi pitänyt miettiä tarkemmin seuravalintaansa.

Wijnaldum teki virheen valitessaan Paris Saint-Germainin. Nyt Georginio ymmärtää, kuinka tärkeää on osata valita, van de Vaart jyrähti.

Wijnaldumin debyyttikausi PSG:ssä on ollut hankala. Hän ei ole saanut Mauricio Pochettinon alaisuudessa sellaista roolia, jota odotti. Wijnaldum on kauden aikana pelannut 32 ottelua, mutta avauskokoonpanoon hän on mahtunut vain noin joka toisessa pelissä.