PSG varmisti lauantaina Ranskan pääsarjamestaruuden.

PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardo käväisi lehdistön edessä ottelun jälkeen ja puhui Kylian Mbappén tulevaisuudesta.

Mbappén sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Hän ei ole vieläkään allekirjoittanut jatkosopimusta. Leonardon mielestä Real Madrid on ollut liian luottavainen Mbappén hankinnan suhteen.

– Madridissa on oltu jo kolme vuotta varmoja siitä, että Mbappé päätyy Real Madridiin. Ehkä he ovat olleet liian varmoja siitä, Leonardo totesi salamyhkäisesti.

– Olemme aina keskustelleet hänen kanssaan jatkosopimuksesta. Nyt keskustelimme siitä Dohassa. Nasser Al-Khelaïfi ei ollut tänään Pariisissa. Tiedätte, miten tärkeä pelaaja Mbappé on Al-Khelaïfille. Al-Khelaïfi olisi ehdottomasti ollut tänään paikan päällä ottelussa, ellei hänen olisi ollut pakko jäädä Dohaan.

Mbappé totesi hiljattain, että asiat ovat muuttuneet positiivisempaan suuntaan PSG:n kannalta, joka puoltaisi mahdollisen jatkosopimuksen syntymistä. Leonardon mukaan Mbappé ei ole toistaiseksi tehnyt päätöstä jatkostaan.

– Mbappé puhuu kanssamme jatkosopimuksesta. Hän ei ole vielä tehnyt päätöstään. Mielestäni on mahdollista, että hän jää tänne. On myös mahdollista, että hän lähtee, mutta hän näkee, miten asiat muuttuvat.

Lähde: AS