PSG:n argentiinalaishyökkääjä Mauro Icardin vaimo Wanda Nara on puhunut oikeudenkäynnissä siitä, kuinka Icardi ”pakotettiin” lähtemään Interistä kesällä 2019. Icardi oli voittanut Serie A:ssa kaksi maalikuninkuutta, mutta tuolloin hän siirtyi Pariisiin lainasopimuksella, johon sisältyi sittemmin lunastettu osto-optio.

Icardi oli ollut monen vuoden ajan Interin ykköshyökkääjä, joka kantoi seurassa myös kapteenin nauhaa. Viimeinen kevät Interissä oli kuitenkin myrskyisä. Myös Icardin agenttina toimiva Wanda Nara laukoi julkisuudessa tiukkaa kritiikkiä Interin seurajohtoa ja pelaajia kohtaan helmikuussa 2019. Pian sen jälkeen Interin kapteenin nauha siirrettiin Icardilta Samid Handanovicille. Sen seurauksena Icardi kieltäytyi jonkin aikaa pelaamasta.

Nyt esillä olevassa oikeudenkäynnissä Wanda Nara on tuonut esiin taustoja, jotka hänen mielestään johtivat Icardin lähtöön seurasta. Syytettyjen penkillä on tunnettu juorutoimittaja Fabrizio Corona, jonka toiminnan Nara väittää vaikuttaneen Icardin asemaan Interissä.

Corona julkaisi helmikuussa 2019 sivuillaan jutun, jonka mukaan Naralla olisi ollut suhde Icardin joukkuetoverin Marcelo Brozovicin kanssa. Jutussa oli mukana äänitallenne, jonka perusteella ei kuitenkaan ollut selvää, kuuluivatko äänet todella Naralle ja Brozovicille.

– Minulla ei ole ikinä ollut suhdetta Marcelo Brozovicin kanssa, Nara sanoi keskiviikkona oikeudessa.

– Me olemme perinteinen perhe. Se juttu aiheutti meille ongelmia sekä perheen sisällä että ulkopuolella. Lapsiani kiusattiin koulussa ja se aiheutti ongelmia myös miehelleni ja minulle, joka olen myös hänen agenttinsa. Mikään siinä tarinassa ei ollut totta.

– Kaikki ongelmat alkoivat siitä jutusta, ja Mauron oli pakko vaihtaa seuraa. Inter todella painosti häntä sillä tilanteella. He käskivät häntä jatkamaan eteenpäin ja vaihtamaan agenttia. Häneltä otettiin pois kapteenin asema, enkä usko sen johtuneen hänen esityksistään kentällä. Koko juttu johti valtaviin pulmiin seuran ja sen johtajien kanssa, Nara lisäsi.

[readmore from=Icardi-Mauro]

Kohujuttu oli kiusallinen siksikin, että Naran ja Icardin suhde alkoi, kun Nara oli vielä naimisissa Icardin silloisen joukkuekaverin Maxi Lopézin kanssa. Molemmat pelasivat silloin vielä Sampdoriassa.

Viime kuukausien aikana Naran ja Icardin suhteessa on riittänyt myrskyä muutenkin, sillä he ovat eronneet julkisesti ja palanneet myös julkisesti yhteen. Sosiaalisessa mediassa aktiivinen pariskunta ei ole epäröinyt raportoida käänteistä Instagramissa.

Lähde: Football-Italia