40-vuotias ruotsalaislegenda Zlatan Ibrahimovic vaihdettiin kentälle maanantaisessa AC Milan-Bologna -ottelussa, kun ottelua oli pelattu 70 minuuttia. Zlatan on nähnyt urallaan kaikenlaista, ja tästä ottelusta mieleen jäi luultavasti ainakin päänjomotusta.

Vain kymmenen minuuttia vaihtonsa jälkeen Zlatan törmäsi rajusti yhteen Chilen pitkäaikaisen maajoukkuepelaajan Gary Medelin kanssa. Tärskyn seurauksena molempien pelaajien päästä alkoi vuotaa rajusti verta.

Zlatan oli toipunut vasta äskettäin akillesjännevammastaan ja on siksi saanut pelata viime aikoina Milanin otteluissa lähinnä jäännösminuutteja. Maanantain ottelussa hän pääsi kentälle vähän aiemmin, mutta johtomaalin sijaan tuloksena olikin kivulias yhteentörmäys.

Ottelu päättyi tulokseen 0-0. Medel tuli tärskyn jälkeen loukkaantuneena vaihtoon, mutta Zlatan pelasi loppuun saakka pää sidottuna. Milan oli myös jo käyttänyt tuolloin kaikki vaihtotapahtumansa, joten jos Zlatan ei olisi pystynyt jatkamaan pelaamista, olisi se joutunut alivoimalle.

Tilanne vaikutti hidastusten perusteella täydeltä vahingolta, mutta siitä huolimatta Zlatan raivosi Medelille ja vaati tuomarilta toimia.

AC Milan jatkaa pisteen turvin yhä sarjakärjessä, mutta Napoli ja Inter ajavat sitä ahnaasti takaa. Bologna joutui tekemään ottelussa peräti kolme vaihtoa loukkaantumisten vuoksi, sillä Medelin lisäksi myös Musa Barrow ja Mitchell Dijks tulivat kentältä fyysisten vaivojen vuoksi.

Alla muutamia muita kuvia Zlatanin ja Medelin yhteentörmäyksestä.

Kuva: Getty Images
Kuva: Getty Images

Lähde: Aftonbladet