PSG:n nykyinen urheilutoimenjohtaja Leonardo jättää pestinsä todennäköisesti kesällä.

PSG on pettynyt urheilutoimenjohtajaansa ja antanee hänelle potkut. Leonardo on työskennellyt tehtävässään noin kolmen vuoden ajan.

PSG on antanut Leonardolle tarvittavat rahat menestyvän joukkueen rakentamiseen, mutta PSG ei ole siitä huolimatta menestynyt Mestarien liigassa.

Le Parisienin mukaan PSG:n omistajat pitävät Arsène Wengeriä pätevänä korvaajaehdokkaana Leonardolle. PSG tiedostaa, miten hyvin Wenger osaa käsitellä nuoria pelaajia. Lisäksi Wengerillä on vuosikymmenien kokemus huippujalkapallosta.

PSG etsii parhaillaan uutta urheilutoimenjohtajaa, jonka pitäisi rakentaa seuralle menestyvä projekti.

PSG on vaihtamassa myös päävalmentajaansa. Mauricio Pochettino on saamassa potkut. PSG haluaisi Zinédine Zidanen uudeksi päävalmentajakseen, mutta Zidane odottaa ennemmin Ranskan A-maajoukkueluotsin paikkaa. Ranskalaislähteiden mukaan Antonio Conte olisi tarjonnut itseään PSG:n uudeksi luotsiksi.

72-vuotias Wenger on työskennellyt FIFA:n kehitysjohtajana noin kahden ja puolen vuoden ajan. Hänet muistetaan parhaiten roolistaan Arsenalin päävalmentajana. Wenger valmensi Arsenalia 22 vuoden ajan.