PSG pyrkii pääsemään Leo Messiä lukuun ottamatta eroon kaikista argentiinalaispelaajistaan kuluvan kauden jälkeen, kertoo pariisilaislehti L’Équipe.

PSG haluaa myydä kesällä Mauro Icardin ja Leandro Paredesin. Lisäksi Ángel Di Marían sopimus loppuu, eikä seura tarjonnut hänelle jatkosopimusta, joten konkari vaihtaa maisemaa vapaana agenttina.

Messin sopimus kattaa vielä ensi kauden ja hän jää Pariisiin.

Icardi on jäänyt kuluvalla kaudella hyvin pienelle peliajalle PSG:ssä. Icardi on päässyt vain kymmenen kertaa avauskokoonpanoon Ligue 1:ssä. Mestarien liigassa häntä ei nimetty kertaakaan avaukseen. PSG yritti päästä hänestä eroon jo tammikuussa, mutta lopulta Icardi ei halunnut poistua Pariisista. Icardin odotetaan palaavan Italiaan.

Icardi ei kuulu Argentiinan A-maajoukkueeseen. Hän pelasi edellisen kerran maajoukkueessa syksyllä 2018.

27-vuotiaan Paredesin kausi on ollut hyvin rikkonainen erilaisten loukkaantumisten vuoksi. Hänen sopimuksensa PSG:n kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, joten seuran on myytävä hänet tänä kesänä saadakseen siirtosumman.

Pariisilaismedia on uutisoinut ahkerasti tämän kauden aikana siitä, miten heikot välit PSG:n pelaajilla on keskenään.

Pukukoppi on jakautunut eteläamerikkalaisten ja eurooppalaisten pelaajien välillä. Se on yksi syy, miksi PSG aikoo puhdistaa ilmapiiriä joukkueen sisällä pelaajamyyntien avulla.