Maailman tunnetuin jalkapalloagentti Mino Raiola on kuollut – kiisti vielä pari päivää sitten väitteet menehtymisestään

© Kuva: Getty Images

Maailman tunnetuin jalkapalloagentti Mino Raiola on kuollut 54 vuoden iässä.

Italialais-hollantilainen Raiola edusti joitain maailman suurimpia tähtiä, kuten Paul Pogbaa, Erling Hålandia, Zlatan Ibrahimovićia, Matthijs de Ligtiä ja Gianluigi Donnarummaa.

– Äärettömän surun keskellä kerromme kaikkien aikojen välittävimmän ja uskomattomimman jalkapalloagentin poismenosta, kommentoi Raiolan perhe hänen virallisella tilillään julkaistussa lausunnossa.

– Mino taisteli loppuun asti samalla voimalla, jonka hän laittoi neuvottelupöydille puolustaakseen pelaajiamme. Kuten yleensä, Mino teki meistä ylpeitä eikä koskaan tajunnut sitä.

– Mino kosketti niin monia elämiä työnsä kautta ja kirjoitti uuden luvun modernin jalkapallon historiaan. Hänen läsnäoloaan tullaan kaipaamaan ikuisesti.

– Minon tehtävä tehdä jalkapallosta parempi paikka pelaajille jatkuu samalla intohimolla.

Vielä viime torstaina Raiola kiisti huhut menehtymisestään, kun italialaismediassa hänen uutisoitiin kuolleen. Raiolan lähipiiristä vahvistettiin lehdistölle, että hänen tilansa on hyvin vakava ja hän taistelee hengestään. Raiola otti myös omalla Twitter-tilillään kantaa valeuutisiin.

– Nykyinen terveystilanteeni ihmettelijöille: Ärsyttää, kun toista kertaa neljään kuukauteen tapetaan, Raiola kommentoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.