Manchester Unitedin avainpelaajiin lukeutuva Bruno Fernandes oli maanantaina auto-onnettomuudessa. Hän kuitenkin selvisi kolarista säikähdyksellä eikä saanut vakavia vammoja.

Portugalilainen keskikenttäpelaaja oli matkalla harjoituksiin Porschellaan, kun hän kolaroi. Tärskystä ja säikähdyksestä huolimatta Fernandes kuitenkin osallistui joukkueen harjoituksiin. Se antaa Unitedille myös kovasti uskoa siihen, että Fernandes voi osallistua Unitedin tiistaiseen valioliigaotteluun Liverpoolia vastaan.

– Onnettomuus tapahtui matkalla Carringtoniin. Minun tietääkseni kukaan ei loukkaantunut. Bruno harjoitteli joukkueen kanssa ja on kunnossa, Unitedin valmentaja Ralf Rangnick kommentoi tapahtunutta maanantaisessa lehdistötilaisuudessa.

[readmore from=Manchester-United]

27-vuotias Fernandes on ollut Unitedin kantavia voimia tällä kaudella. Hän on tehnyt 40 pelaamassaan ottelussa yhdeksän maalia ja syöttänyt 12.

Unitedilta on tiistain Liverpool-ottelussa sairastuvalla joka tapauksessa Fred, Scott McTominay, Raphael Varane ja Edinson Cavani. United on tällä hetkellä Valioliigassa viidentenä ja kaipaa kipeästi pisteitä ensi kauden Mestarien liigaan päästäkseen.

Lähde: Goal