Liverpool tarrasi keskiviikkona kiinni Mestarien liigan finaalipaikkaan kaatamalla Villarrealin kotikentällään 2-0 välierien avausosassa.

Illan ensimmäinen osuma merkattiin Pervis Estupiñánin omaksi maaliksi, ja toisesta vastasi Sadio Mané. Liverpoolilta myös hylättiin kaksi maalia paitsioiden takia.

Villarreal on ollut heittämällä tämän kauden suurin yllättäjä Mestarien liigassa. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella se pudotti Juventuksen ja seuraavalla Bayern Münchenin, mutta Liverpoolia vastaan sillä ei ollut keskiviikkona mitään jakoa.

Espanjalaisjoukkue sai koko ottelun aikana aikaiseksi vain yhden maalintekoyrityksen, eikä sekään suuntautunut maalia kohti. Liverpool taas piti palloa 67-prosenttisesti ja rakenteli kaikkiaan 20 maalintekoyritystä.

Tiistaina toisessa välieräparissa Manchester City voitti Real Madridin kotikentällään 4-3. Villarreal isännöi Liverpoolia toisessa osassa ensi tiistaina ja City pelaa Madridin vieraana päivää myöhemmin.