Mesut Özilistä Huuhkajat-pelaajan joukkuetoveri? – Agentti tapasi MLS-seuran

© Kuva: Getty Images

Mesut Özil siirrettiin sivuun Fenerbahçen edustusjoukkueen toiminnasta vajaa kuukausi sitten.

Özil otettiin vaihtoon Konyaspor-ottelun tauolla. Özil pettyi päävalmentajan ratkaisuun ja viskoi nappulakenkänsä pitkin pukukoppia. Sen koommin Öziliä ei ole nähty Fenerbahçen otteluissa tai harjoituksissa.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on harjoitellut edelliset viikot yksikseen. Fenerbahçe haluaa tiettävästi päästä eroon kallispalkkaisesta Özilistä. Özilin agentti Erkut Söğüt uskoo pallotaiturin pääsevän pian takaisin joukkueharjoituksiin, vaikka seurajohdosta on annettu päinvastaisia kommentteja.

– Emme ole saaneet minkäänlaisia uutisia, mutta olemme aina optimistisia. Emme aio menettää toivoamme. Tietenkin Mesut voi palata joukkueharjoituksiin. Özilillä on vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä ja ykköstavoitteemme on olla täällä sopimus loppuun, agentti totesi turkkilaismedialle.

AS:n mukaan Hull City ja Inter Miami ovat kiinnostuneet Özilistä. Söğüt vahvisti tavanneensa kummatkin seurat. Huuhkajien Robert Taylor pelaa Inter Miamissa. Hull City on sen sijaan parhaillaan 19. sijalla Englannin Mestaruussarjassa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.