Onni Valakari onnistui maalinteossa Kyproksen liigassa – Paulus Arajuuren edustamalla Anorthosille iso pettymys

© Kuva: Juha Tamminen

Onni Valakari onnistui maalinteossa Kyproksen liigassa sunnuntaina, kun Pafos kärsi tappion APOEL:n vieraana lukemin 2-1. Tappion myötä Pafosin sarjasijoitus tulee olemaan kauden päätteeksi kuudes. Kausi päättyy ensi viikonloppuna.

Valakarin kausi Kyproksen liigassa on ollut mahtava. Keskikenttäpelaaja on iskenyt peräti kymmenen osumaa pelaamissaan 20 ottelussa.

Paulus Arajuuren edustama Anorthosis on puolestaan ennen viimeistä kierrosta neljännellä sijalla ja se oikeuttaisi paikkaan Konferenssiliigan karsintakierroksella. Sille riittää kauden viimeisestä kamppailusta tasapeli AEK Larnacaa vastaan säilyttämään neljännen sijan.

Voittamalla oman kamppailun sillä olisi vielä mahdollisuus nousta jopa toiseksi ja paikkaan Mestarien liigan karsinnoissa, mutta siihen se tarvitsee apuja myös muista otteluista.

Anorthosis oli sunnuntaina pitkään kiinni voitossa, mutta lopulta vierasottelu Arisin vieraana päättyi lukemiin 1-1. Aris tasoitti ottelun 89. peliminuutilla, vaikka se joutui pelaamaan lähes koko ottelun vajaalla punaisen kortin myötä. Arajuuri ei ollut kokoonpanossa.

Berat Sadikin edustamalla Doxalla on vielä kaksi peliä pelaamatta. Se on viisi pistettä putoamisviivan yläpuolella, joten kaksi pistettä jäljellä olevista kamppailuista riittäisi sille sarjapaikan säilyttämiseen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.