Cristiano Ronaldo siirtyi viime elokuussa Juventuksesta Manchester Unitediin.

37-vuotiaan hyökkääjän kausi on ollut varsin ailahtelevainen, vaikka hän on tehnytkin kaikki kilpailut mukaan lukien 18 maalia.

Vuodenvaihteen jälkeen hän on onnistunut maalinteossa vain kahdessa sarjaottelussa, vaikka tosin jälkimmäisellä kerralla iskikin hattutempun Tottenhamin verkkoon.

Manchester Unitedin kausi on mennyt penkin alle. Ronaldon sopimus seuran kanssa kattaa vielä ensi kauden, mutta on mahdollista, että hän poistuu muihin maisemiin jo kesällä. Manchester United saattaa nimittäin jäädä ulos ensi kauden Mestarien liigasta.

Ronaldon kanssa Real Madridissa pelannut Antonio Adán ottaisi entisen joukkuetoverinsa mielellään Sportingiin. Adán voitti Sportingin kanssa viime kaudella Portugalin pääsarjamestaruuden. Ronaldo on Sportingin kasvatti ja entinen pelaaja.

– Hän voi pelata niin pitkään kuin haluaa. Minä ja kaikki Sportingin kannattajat haluamme hänet tänne. Hän on yksi maailman parhaista pelaajista. Ronaldo toisi joukkueeseemme taitonsa ja kokemuksensa, mutta tiedämme, että sen toteutuminen on vaikeaa.

Ronaldo on kommenteillaan antanut ymmärtää, että paluu Sportingiin on todellinen mahdollisuus jossain vaiheessa uraa.