Pikkuhuuhkajien profiilipelaajiin kuuluva Oliver Antman viimeisteli sunnuntaina kauniin maalin, kun hänen joukkueensa FC Nordsjaelland voitti Tanskan Superliigan alaloppusarjan ottelussa Viborgin 2-0. Antmanin maali syntyi 20. peliminuutilla ja jäi ottelun voittomaaliksi. Maalin voi katsoa tämän jutun lopusta löytyvästä klipistä.

Maali oli 20-vuotiaalle Antmanille toinen kolmessa viime ottelussa ja yhteensä kauden viides 22 Superliigan ottelussa. Lisäksi suomalaisen tilastoissa on kaksi maalisyöttöä.

Antmanin peliaika oli alkukauden aikana melko epäsäännöllistä, mutta viimeisissä 14 ottelussa hän on ollut 12 kertaa Nordsjaellandin avauskokoonpanossa (viisi täyttä 90-minuuttista). Kun alaloppusarjaa on pelaamatta viisi kierrosta, on Nordsjaellandilla eroa putoamisiivaan mukavat seitsemän pistettä. Viimeisistä neljästä pelistä on tullut kahdeksan tärkeää pistettä.

Toinen Nordsjaellandin edustusjoukkueessa tällä kaudella pelannut Leo Walta on nähty kentällä 13 Superliiga-ottelussa yhteensä 361 minuutin ajan (yksi maalisyöttö). Sunnuntain Viborg-ottelussa Walta tuli kentälle 86. peliminuutilla.

FC Nordsjælland 🐯

@FCNordsjaelland
God bold fra 'Bids' 👉 'Villa' med et klassisk Villa-rate 👉 Godt løb af Mads Hansen 👉 Klinisk afslutning af Antman 👉 🔥🔥🔥

Denne flotte sekvens til 2-0 målet var gårsdagens Delivery of the Game!