Real Madrid aloittaa tiistaina Mestarien liigan finaalipaikan tavoittelun, kun se kohtaa välierien ensimmäisessä osaottelussa Manchester Cityn. Jo tähän vaiheeseen yltäminen vaati suurta venymistä jo maaliskuun alkupuolella. PSG johti neljännesvälieräparia puoli tuntia ennen loppua 2-0, mutta Karim Benzema teki viimeisen puolituntisen aikana hattutempun ja Real Madrid eteni kahdeksan parhaan joukkoon.

PSG:tä pidettiin yhtenä kilpailun suosikeista, sillä se oli hankkinut täksi kaudeksi Lionel Messin ja muita huippupelaajia. Joukkue oli kuitenkin täysin sekaisin Real Madridin rynniessä rinnalle ja ohi. Etenkin joukkueen luottotoppari ja kapteeni Marquinhos sortui pahoihin virheisiin.

Ottelua pidettiin laajalti yhtenä Marquinhosin komean uran heikoimmista, etenkin sen painoarvon huomioiden. Helppoja muistot eivät ole vieläkään, yli kuukautta myöhemmin. Brassipuolustaja palasi pelin tapahtumiin Canal Football Clubin haastattelussa.

– Sitä ottelua oli vaikea käsitellä. Pyydän anteeksi sanavalintaani, mutta sellaisen pelin jälkeen me pelaajat saamme ensimmäisenä paskaa niskaan, Marquinhos sanoi.

– Se oli meille tärkeä ottelu. Seuraava päivä oli minulle kuin… Jopa vettä oli vaikeaa niellä.

– Benzema oli fantastinen. Minä voitin kaksinkamppailumme ensimmäisessä osaottelussa ja hän toisessa. Ehkä minun olisi pitänyt keskittyä ottelun aikana enemmän omaan tekemiseeni. Joskus sitä ajattelee liikaa joukkuetta, muita ja kaikkea ympärillä olevaa.

[readmore from=Marquinhos]

27-vuotias Marquinhos on pelannut PSG:ssä jo vuodesta 2013 lähtien, vaikka häntä on välillä houkuteltukin muun muassa Valioliigaan. Nykyinen sopimus jatkuu kesään 2024, mutta neuvottelut jatkopahvista ovat myös jo käynnissä. Marquinhosilla ei myöskään ole haluja lähteä Pariisista.

– Juuri nyt en halua lähteä. Jossain vaiheessa siirtokin kiinnosti minua, mutta sittemmin ajatukseni ovat olleet aina täällä PSG:ssä. Haluan jäädä tänne. Tiedämme kuitenkin, miten se jalkapallossa menee – niin kauan kuin pelaa hyvin, voi toivoa jäävänsä.

– Joskus asiat voivat kuitenkin muuttua tai seura ei halua sinua enää. Jos se on mahdollista, haluaisin viettää koko loppuelämäni Pariisissa. Se sopisi minulle erittäin hyvin, ja olisin siitä iloinen.

Lähde: Get Football News France