Pikkuhuuhkajien luottopelaaja Naatan Skyttä pääsi kentälle 87. minuutilla, kun hänen joukkueensa Toulouse varmisti nousunsa Ranskan pääsarjaan Ligue 1:een kaudeksi 2022-2023. Toulouse kukisti kotikentällään Niortin maalein 2-0 ja sinetöi pääsarjaan paluunsa kolme kierrosta ennen sarjan päättymistä.

Toulouse putosi Ligue 1:stä huhtikuussa 2020, kun Ranskan jalkapalloliitto päätti jättää kauden kesken koronapandemian vuoksi. Jo viime vuonna se pääsi lähelle nousua, mutta jäi lopulta nousukarsinnoissa alakynteen. Nyt perinteikkään seuran paluu Ligue 1:een kuitenkin toteutuu.

Juttu jatkuu twiittien jälkeen.

Toulouse FC

@ToulouseFC
⏱ 87'
🔄 Sorties de Rafa #Ratao et @NathanNgoumou, remplacés par @BegraouiYanis et Naatan #Skytta.

2-0 #TFCCNFC

Toukokuussa 20 vuotta täyttävän Skytän sopimus Toulousen kanssa kattaa vielä seuraavat kolme kautta. Tällä kaudella Ilveksen kasvatti jäi kuitenkin vähäiselle peliajalle seurassa. Ennen tätä iltaa Skyttä oli nähty kentän puolella viimeksi helmikuussa. Kaikkiaan minuutteja kertyi 11 Ligue 2 -ottelussa yhteensä 191. Tehomerkintöjä suomalainen ei tililleen saanut.

Skyttä on ollut Pikkuhuuhkajien avauskokoonpanossa kaikissa seitsemässä EM-karsintaottelussa meneillään olevissa EM-karsinnoissa. Hän on tehnyt karsinnoissa neljä maalia ja syöttänyt yhden.