Ykkösen nousijasuosikki TPS:llä ei taida olla tällä kaudella minkäänlaista kärkimiesongelmaa. Siitä pitää huolen RoPS:sta värvätty maalitykki Simo Roiha.

Roiha teki yhden maalin jo avauskierroksen ottelussa EIF:n vieraana, mutta tänään lauantaina hän oli vieläkin kuumemmissa liekeissä. Roiha teki kaikki kolme maalia, kun TPS voitti sarjanousija JäPS:n Kupittaa 5:llä pelatussa ottelussa 3-0.

Maalit syntyivät vain varttitunnin sisällä minuuteilla 37, 50 ja 52. Ensimmäiseen ja kolmanteen maaliin näyttävät esityöt teki 16-vuotias huippulupaus Jasper Jalonen. Välissä 30-vuotias Roiha teki 2-0-maalin rangaistuspotkusta.

JäPS:kään ei vailla mahdollisuuksia ollut, sillä Aati Marttinen joutui esittämään todellisen gamesaverin avausjakson lopulla 1-0-tilanteessa. Roihan kolmas maali ja Marttisen torjunta ovat nähtävissä alla.

Juttu jatkuu twiitien jälkeen.

TPS Jalkapallo

@TPSjalkapallo
FT TPS – JäPS 3–0

Voittoon, paras TPS! 💪 Tepsi jyrää kauden ensimmäisessä kotiottelussaan Järvenpään Palloseuran nurin maalein 3–0.

Kaikki maalit, puhtaan hattutempun, viimeisteli TPS-hyökkääjä Simo Roiha! 🎩 Aati Marttiselle maalilla nollapeli.

📸 @Tiina_P
#FCTPS #Ykkönen

Roihan Simo on liekeissä 🔥 Tähän tyyliin syntyi Simon illan kolmas kaappi. Jälleen mainio esityö maaliin Jasper Jaloselta 👍

52' TPS - JäPS 3-0

MAALI! ⚽

Simoooo Roiha! Hattua päästä, Lapin mies naulaa puhtaan hattutempun 🎩 Joko jaetaan Ykkösen maalikuninkuus?

Tätä Aatin torjuntaa todellakin kelpaa ihastella vielä videolta😍 Go Aati! 👊

44' TPS - JäPS 1-0

Tepsin maalivahti Aati Marttiselta aivan mahtava gamesaver!

Täysin ongelmaton ei TPS:n ottelu ollut, sillä se joutui ottamaan vaihtoon kaksi puolustajaansa loukkaantumisten vuoksi. Jo ensi minuuteilla loukkaantui Joonas Sundman ja toisella puoliajalla Roope Pakkanen.

TPS johtaa Ykköstä kahden pelaamansa ottelun jälkeen puhtaalla pelillä. Neljä maalia tehnyt Simo Roiha on maalitilaston kärjessä. Kaksi maalia tehnyt Adam Larsson (EIF) on toisena.