Maailman tunnetuimpiin pelaaja-agentteihin kuulunut Mino Raiola taistelee hengestään italialaisessa sairaalassa, kertoo kansainvälinen lehdistö.

Aiemmin torstaina italialaismedia uutisoi Raiolan menehtyneen, mutta Raiolan lähipiiristä vahvistettiin hollantilais- ja italialaismedialle, ettei kuuluisa pelaaja-agentti ole kuollut. Lähipiirin mukaan Raiolan tilanne on hyvin vakava ja hän taistelee hengestään.

Hän on työskennellyt pelaaja-agentin ammatissa noin 30 vuoden ajan ja nousi ajan kanssa menestyneimpien agenttien joukkoon. Raiola on edustanut mittavalla pelaaja-agentin urallaan lukuisia maailmantähtiä.

Raiolan tunnetuin asiakas on Zlatan Ibrahimovic. Kaksikko on työskennellyt yhdessä yli 20 vuoden ajan.

Raiola edustaa muun muassa Erling Braut Hålandin, Paul Pogban, Matthijs de Ligtin, Marco Verrattin ja Romelu Lukakun kaltaisia tähtipelaajia.

Italialaisagentin terveydentilasta puhuttiin jo vuodenvaihteessa, kun italialaismedian mukaan hänet kiidätettiin hätäleikkaukseen. Raiolaa ei ole sen koommin nähty julkisuudessa.

E: Uutista päivitetty klo 15.42, kun tiedot Raiolan lähipiirin kommenteista levisi mediassa.

RAIOLA

@MinoRaiola
Current health status for the ones wondering: pissed off second time in 4 months they kill me. Seem also able to ressuscitate.