Tiistai-iltana pelattiin Mestarien liigan kahden ensimmäisen puolivälieräparin toiset osaottelut. Ilta päättyi lopulta espanjalaisten juhliin.

Bayern München ja Villarreal päätyivät 1-1 tasapeliin ja näin ollen Villarreal eteni välieriin yhteismaalein 2-1. Villarrealin sankariksi nousi 88. peliminuutilla ratkaisevan osuman iskenyt Samuel Chukwueze. Bayernin ainoan iski toisen jakson alkupuolella Robert Lewandowski. Saksalaiset hallitsivat ottelua suvereenisti, sillä maalipaikat kirjattiin sen nimiin lukemin 24-4 ja espanjalaisvieraat saivat ainoastaan yhden laukauksen maalia kohti. Se kuitenkin riitti viemään joukkueen neljän parhaan joukkoon.

Real Madridin ja Chelsean kohtalo ratkesi puolestaan jatkoajalla. Madridilaiset voittivat viime keskiviikkona avausottelun Lontoossa lukemin 3-1 ja samoihin lukemiin päädyttiin nyt myös Madridissa. Chelsean maaleista vastasivat Mason Mount, Antonio Rüdiger sekä Timo Werner. Kotijoukkueen, yhteismaalit tasoittaneen osuman, 80. peliminuutilla iski puolestaan Rodrygo. Lopulta ratkaisijaksi nousi jatkoajalla tuttu nimi: Karim Benzema.

Keskiviikkona ratkaistaan loput välieriin etenijät. Manchester City lähtee yhden maalin (1-0) johtoasemasta Atletico Madridin vieraaksi. Liverpool puolestaan isännöi Benficaa ja merseysidelaisilla on kahden maalin johto avausosasta (3-1).