Jopa koko Valioliigan mestaruustaistelun kannalta oleellinen huippuottelu Manchester Cityn ja Liverpoolin välillä päättyi lopulta lukemiin 2-2. City johti kamppailua vielä ensimmäisen jakson jälkeen lukemin 2-1.

Kotijoukkue meni johtoon jo viidennellä peliminuutilla, kun Kevin De Bruynen laukaus muutti suuntaa Joel Matipista ja painui ohi Alissonin.

GOAL

@goal
DON'T LET KEVIN DE BRUYNE SHOOT 🎯

Etihad Stadium kiehui maalin jälkeen, ja Liverpool oli tovin melko hukassa. Vieraat tulivat kuitenkin kotijoukkueen puolustushämmennyksen seurauksena tasoihin ennen vartin täyttymistä. Trent-Alexander Arnoldin syötön napautti läheltä sisään Diogo Jota. Maali oli portugalilaiselle jo kauden 15. valioliigaosuma.

The man for the big occasion. 💪

City-vahti Ederson järjesti omilleen sydämentykytyksiä jalkatyöskentelyllään, mutta piti pallon kuitenkin maaliviivan oikealla puolella.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
As calm as you like 😳😳

#MCILIV | #SUNDAYSPECIAL

Gabriel Jesus nosti Cityn takaisin johtoon 37. minuutilla. Kulmapotkun jälkeen ainakin neljä sinisten pelaajaa jäi paitsion puolelle, mutta brasilialainen ei heihin kuulunut. Nopea nousu takaa, ja pallo yli vastaan tulleen Alissonin.

1-1 -osuman näet oheiselta videolta.

Liverpool nousi kuitenkin kamppailussa lopulta tasapeliin, kun Sadio Mane iski toisen jakson alkupuolella vieraiden tasoitusosuman.
Juttuun päivitetty lopputulos 10.4.2022 klo: 20.28.