KAUSIENNAKKO: Näin käy Veikkausliigassa kaudella 2022 – kattavat joukkue-esittelyt, pelaajasiirrot, tähdet ja avainpelaajat

4. FC Inter

FC Interistä tuli muutamien heikompien kausien jälkeen espanjalaisen José Riveiron alaisuudessa jälleen jonkinlainen kestomenestyjä. Riveiro valmensi Interiä kolme kautta, joista kaksi ensimmäistä päättyi hopeamitaleihin, ja lähellä oli mitalisija kolmannellakin. Interille olisi riittänyt sarjan päätöskierroksella tasapeli kotikentällä SJK:ta vastaan, mutta seinäjokiset hakivat Turusta 5-2-vierasvoiton ja jättivät Interin neljänneksi. Europeleihin Inter eteni kuitenkin neljännen kerran putkeen.

Kauden päätös merkitsi Interille yhden aikakauden loppua. Riveiro lähti uusien haasteiden perään pidettynä ja menestyneenä valmentajana, fanien kiitollisuus muistonaan. Lisäksi erittäin kokeneet Veikkausliiga-ikonit Henrik Moisander ja Timo Furuholm lopettivat pelaajauransa viime kauteen. Furuholm käynnistelee samaan aikaan uraansa politiikan parissa, ja löysi töitä myös Ruudun Veikkausliiga-tiimistä.

Etenkin Interin puolustus koki viime kauden jälkeen suuria muutoksia. Nelikko Jesper Engström (VPS), Arttu Hoskonen (HJK), Martti Haukioja (SJK) ja Lassi Järvenpää (FC Lahti) lähtivät toisiin liigaseuroihin.

Korvaajiksi hankitulla kvartetilla on kuitenkin kaikki mahdollisuudet onnistua täyttämään lähteneiden saappaat. Argentiinalainen Rodrigo Arciero ja espanjalainen Ruxi ovat jo kannuksensa veikkausliigatasolla ansainneet. RoPS:n huippulupaavat juniorit Jussi Niska ja Luka Kuittinen puolestaan vasta tavoittelevat läpimurtoa Veikkausliigassa, mutta eväitä kummallakin on vaikka mihin.

Tärkein palanen puolustuksessa on kuitenkin kapteeni Rick Kettingin jatko. Iso ruutu on myös Juho Hyvärisellä ja iki-Inter Juuso Hämäläisellä, joka on tosin alkukaudesta vielä toipilaana sivussa.

Kun viime kauden maalivahdeista myös Aati Marttinen lähti TPS:ään, piti Interiin hankkia kokonaan uusi maalivahtikaksikko. Ykkösvahdin ruutu on varattu Walter Viitalalle, jonka viime kausi meni täysin pilalle loukkaantumisen vuoksi. Viitala loukkasi Liigacupin ottelussa sormeaan, mutta vamma ei onneksi vaadi pitkää toipumisaikaa. Viitalan haastaa Ilveksestä tullut lupaava Matias Riikonen.

Suuren futispersoonan Timo Furuholmin saappaita ei täytä kukaan, sillä ”on vain yksi Furkka”. Maalivajetta toivotaan kuitenkin tilkitsevän SJK:sta tulleen Joonas Lepistön. Kiinnostava tulokas on myös 31-vuotias espanjalaislaituri David Haro, joka on pelannut Espanjan kolmannella sarjatasolla kaksi 13 maalin kautta.

Erittäin tärkeää Interin kauden onnistumisessa on, että joukkueessa jatkavat sekä Petteri Forsell että viime kauden maalikuningas Benjamin Källman. Kaksikolla on kaikki edellytykset olla sarjan tehokkain duo. Huuhkajiin maaliskuussa palannut Källman teki jo Liigacupissa kuusi maalia kuudessa pelissä, vaikka Forsell (kolme maalisyöttöä) pelasi peleistä vain puolet.

Benjamin Källman löytynee tälläkin kaudella korkealta Veikkausliigan maalitilastosta. Kuva: Juha Tamminen

Keskikentän johtavana pelaajana jatkaa Aleksi Paananen. KuPS:sta tullut Tommi Jyry on ottamassa ison roolin joukkueessa. Paljon odotetaan myös IFK Mariehamnista lainalta palanneelta Elias Mastokankaalta.

Monella sarjakaudella tuntuvia taloudellisia tappioita tehnyt Inter on ohjannut viime vuosina rahankäyttöään määrätietoisesti maltillisempaan suuntaan. Tällä kaudella Interin pelaajabudjetti on vasta sarjan seitsemänneksi suurin, kun edelle kiilaa jopa AC Oulu. Vanha ”ostojoukkueen” maine on vaihtunut järkeviin pienemmän budjetin pelaajahankintoihin.

Inter operoi nykyisin aiempaa kapeammalla pelaajaringillä. José Riveiro sai kuitenkin joukkueesta kolmen kauden ajan maksimituloksen irti, ja ainakin ensimmäisten kuukausien jälkeen näyttää siltä, että myös hänen työnsä seuraajaksi valittu Miguel Grau on onnistunut valmentajalöytö Interiltä. Siitä ensimmäisenä osoituksena on Liigacupin finaalipaikka. Inter taistelee mitaleista myös tänä vuonna.

Tulleet: Ruxi (AC Oulu), Tommi Jyry (KuPS), Matias Riikonen (Ilves), Walter Viitala (SJK), Joonas Lepistö (SJK), Jussi Niska (RoPS), Luka Kuittinen (RoPS), Rodrigo Arciero (SJK), David Haro
Lähteneet: Jesper Engström (VPS), Martti Haukioja (SJK), Lassi Järvenpää (FC Lahti), Arttu Hoskonen (HJK), Taiki Kagayama, Alejandro Sanz, Agustín Pastoriza Cacabelos ”Pibe”, Anthony Annan (TPS)

3. FC Honka

FC Honka oli Veikkausliigan viime kauden suurin alisuorittaja. Honka oli sijoittunut kolmella edellisellä kaudella sarjassa neljän parhaan joukkoon, mutta viime kauden sijoitus oli vasta yhdeksäs. Maaleja Honka teki kyllä mukavasti, mutta ongelmat olivat puolustuspäässä, sillä espoolaisten päästettyjen maalien määrä oli sarjan neljänneksi suurin.

Hongan kausi 2021 lähti jo aivan väärällä jalalla liikkeelle. Kauden ensimmäisestä viidestä pelistä – jotka kaikki pelattiin ilman katsojia – Honka hävisi neljä, ja kärkipää pääsi heti karkuun. Hiljalleen voittojakin alkoi tulla, mutta silti koko kaudesta jäi väljähtynyt maku. Honka otti koko kauden aikana vain yhden voiton yläloppusarjaan yltäneistä joukkueista (Ilveksestä kotikentällä elokuussa).

Kun tulokset laahasivat, pysyi myös yleisö poissa. Kauden kolmea viimeistä kotipeliä seurasi yhteensä(!) vain 829 katsojaa, vaikkei koronarajoituksia enää ollut. Läpi koko kauden espoolaiset unohtivat kollektiivisesti jalkapallon lippulaivansa ja osoittivat olleensa aiempina vuosina vain menestyksen perässä. Tämän kauden yksi tavoite lieneekin houkutella yleisö takaisin katsomoihin.

Vaikka kausi 2021 olikin Hongalta paha alisuoritus, luottaa seura edelleen valmentajana Vesa Vasaraan. Vasara aloittaa Hongassa jo kuudennen kautensa, ja on virkaiältään samassa pestissä sarjan ylivoimaisesti pitkäaikaisin päävalmentaja.

Virkaiältään Veikkausliigan valmentajien ikäpresidentti Vesa Vasara sai maaliskuussa kaulaansa Liigacupin mestaruusmitalin. Kuva: Juha Tamminen

Hongan nuorista pelaajista viime kaudella löivät läpi Pikkuhuuhkajien luottotoppari Ville Koski, 19-vuotias keskikenttäpelaaja Otso Koskinen sekä ghanalaiset laitapuolustajat Edmund Arko-Mensah ja Nasiru Banahene. Täksi kaudeksi joukkue on nuortunut entisestään, joskin kokeneemmilla täsmävahvistuksilla lujitettuna.

Hongan ykkösvahtina viiden kauden ajan toiminut ”Mr. USA” Tim Murray palasi täksi kaudeksi kotimaahansa Yhdysvaltoihin, mutta hänen tilalleen Honka teki erinomaisen löydön. Uusi ykköstorjuja on Rostovista lainattu venäläinen Maksim Rudakov, jolla on kaikki edellytykset olla koko sarjan paras maalivahti. Rudakov muistetaan hyvin myös HJK:sta, jossa hän pelasi vuosina 2018 ja 2019 kaksi erinomaista kautta. Uusi kakkosvahti on HJK:sta tullut poikien maajoukkuevahti Mathias Ahlblad.

Toppariosastolta poistuivat kokeneet Dani Hatakka ja Tapio Heikkilä. Ville Koski sai kuitenkin parikseen HIFK:ssä vahvan kauden pelanneen kolumbialaisen Aldayr Hernándezin, joten keskuspuolustuksen pitäisi olla kunnossa. Myös Konsta Rasimus pelaa taatusti isoja minuutteja.

Viime kauden paras maalintekijä Darren Smith jatkoi Hongasta matkaansa Marokkoon. Ruodusta poistui myös kokenut Demba Savage. Smithin saappaisiin istutetaan serbialaista Aleksandar Katanicia, joka on kuitenkin toistaiseksi katsomaton kortti. Hyökkäys vaikuttaa paperilla melko kapealta, mutta välttämättä yksin Katanicin varassa ei silti olla: 19-vuotias Agon Sadiku on nimittäin esiintynyt Liigacupissa ennakkoluulottomasti ja tehokkaasti edukseen ja hakee läpimurtoa pääsarjatasolle.

Hyökkäyksestä poiketen Hongan puolustuksessa ja keskikentällä on erittäin hyvin leveyttä. Pelaajarotaatioon on hyvät edellytykset, eikä kalusto romahda muutaman loukkaantumisen vuoksi. Peliajasta käydään kovaa kilpailua, ja vaihtopenkki on puolustuksen ja keskikentän osalta sarjan parhaita.

Matias Rale ja Saku Heiskanen voivat olla seuraavat isosti läpilyövät nuoret. Borussia Dortmundin kakkosjoukkueesta tullut Florian Krebs ja Eredivisie-veteraani Kevin Jansen voivat puolestaan nousta jopa sarjan keskikenttäpelaajien parhaimmistoon.

Alempaan loppusarjaan jääminen toisen kerran peräkkäin olisi Hongalle valtava pettymys. Hyvä kevätvire antaa odottaa sitä, että tänä vuonna Honka on valmiina heti sarjan alkaessa. Yksi lisähankinta hyökkäyspäähän ei tekisi pahaa, mutta joka tapauksessa Honka voi palata nykyiselläkin joukkueella taistelemaan jälleen mitaleista. Näin me ainakin uskomme.

Tulleet: Aldayr Hernández (HIFK), Mathias Ahlblad (HJK / HJK Klubi04), Maksim Rudakov (FK Rostov, RUS), Saku Heiskanen (HJK Klubi 04), Kevin Jansen (PAEEK, CYP), Florian Krebs (Borussia Dortmund, GER), Aleksandar Katanić (FK Mladost Lucan, SRB)
Lähteneet: Tapio Heikkilä, Tim Murray (Chattanooga Red Wolves, USA), Demba Savage, Darren Smith, Markus Uusitalo (SJK)

2. KuPS

Hopeaa, pronssia, kultaa, pronssia, hopeaa. Siinä KuPS:n viimeisten viiden kauden saldo Veikkausliigasta. Sen päälle lisäksi viimevuotinen Suomen Cupin voitto – KuPS:n ensimmäinen 32 vuoteen – sekä kauttaaltaan erinomaiset neljä peräkkäistä kautta europeleissä.

Ylivoimaisella budjetilla Suomessa operoiva HJK on totutusti vuodesta toiseen Veikkausliigan voittajasuosikki numero 1, mutta Kuopion Palloseura alkaa olla jokseenkin yhtä kiinteästi Klubin ykköshaastaja. Kuopiossa on tehty viime vuosina erinomaista työtä kautta linjan – miehissä, naisissa ja junioreissa. Vain olosuhteet laahaavat jälkijunassa, sillä eurokentilläkin KuPS joutui luopumaan kotiedustaan pelatessaan kotipelejään Helsingissä.

HJK:n viime kauden triplatavoitteesta (Suomen Cup, Veikkausliiga ja lohkovaihe europeleissä) toteutui kaksi, mutta lähellä oli, että KuPS olisi ottanut myös mestaruuden. Eroa kärkikaksikon välille jäi sarjan huippujännittävässä loppuhuipennuksessa vain piste, ja KuPS:n maalierokin oli parempi.

KuPS hävisi koko kauden aikana kotimaan kentillä vain kolme ottelua (Ilvekselle, Hakalle ja Interille) ja niistä viimeisen elokuussa. Se pelasi Veikkausliiga-kautensa päätteeksi huimat 17 ottelua peräkkäin ilman tappiota.

KuPS oli todella pitkään kiinni mestaruudessakin, mutta loppusuoran kolme peräkkäistä tasapeliä pudottivat sen kakkoseksi. Vielä päätöskierroksen kotipelissä – 7 890 katsojan läsnäollessa – voitto HJK:sta olisi merkinnyt KuPS:n mestaruutta, mutta lopputulos 1-1 riitti HJK:lle pokaalin nosteluun. KuPS antoi kuitenkin kaikkensa ja teki kaudesta niin upean ja jännittävän kuin se oli.

HJK ja KuPS pelasivat viime kaudella sarjassa kolme tasapeliä ja Suomen Cupissa (finaalissa) voitto tuli KuPS:lle vasta rangaistuspotkukilpailussa. Viime kauden tulosten pohjalta kärkikaksikko lähtee siis kauteen samalta viivalta. HJK on toki tehnyt kovia hankintoja, mutta samaa voi sanoa KuPS:stakin.

KuPS:n maalivahteina jatkaa viime kaudelta tuttu kaksikko Johannes Kreidl ja Otso Virtanen, kenties koko sarjan paras maalivahtitandemi. Itävaltalaistorjuja Kreidl valittiin viime kaudella sarjan parhaaksi maalivahdiksi. Virtanen on ollut mukana kaikilla viidellä KuPS:n mitalikaudella, mutta viime kausi jäi kesken jo toukokuussa polvivamman takia. Taustatukea antaa poikien maajoukkuevahti, KPV-lainalta palaava Hemmo Riihimäki.

Viime kauden erittäin tasokas ja leveä puolustuskalusto on koossa edelleen, ja sitä on vielä täydennetty lupaavalla ghanalaisella laitapuolustajalla Clinton Antwilla. Paulo Ricardo, Diogo Tomas, Daniel Carrillo, Felipe Aspegren, Henri Toivomäki ja loistavan läpimurtokauden pelannut Taneli Hämäläinen ovat kaikki puolustajien tonteillaan Veikkausliigan parhaimmistoa.

Keskikentältä KuPS menetti jo kesken viime kauden loistavan Nana Boatengin sekä talvella sarjan viime kauden parhaan pelaajan Urho Nissilän. Nissilän paikkaa ei ole helppoa täyttää, mutta kuopiolaisittain ilahduttavaa on, että latvialainen Janis Ikaunieks tuntuu koko ajan vain parantavan pelaamistaan. Gabriel Bispon ja Sebastian Dahlströmin on määrä tukkia aukot keskikentän keskustassa. Ilveksestä hankittu Joona Veteli saa paljon pelinteko- ja erikoistilannevastuuta.

Hyvän syksyn pelannut Tim Väyrynen jatkaa KuPS:ssa tälläkin kaudella. Lisää tehoja kärkeen toivotaan georgialaiselta Nika Sichinavalta, joka tuli Kuopioon sodan takia kesken jääneestä Ukrainan pääsarjasta.

Tim Väyrynen pelasi erittäin tehokkaan syyskauden KuPS:ssa. Kuva: Juha Tamminen

KuPS:n alakerran pelaajatilanne on yksi sarjan parhaista, ellei paras. Kuopiolaisia vastaan ei varmasti tule olemaan helppoa tehdä maaleja. Urho Nissilää voi ajoittain tulla ikävä, mutta hyökkäyspäässäkin on paljon potentiaalia esille kaivettavaksi. Positiivisuutta ja innostusta huokuva Simo Valakari nauttii silmin nähden KuPS:n valmentamisesta, ja mikäs on nauttiessa, kun tällä kaudellakin saa tavoitella suurta menestystä kaikilla rintamilla.

KuPS hyötyi ehkä viime kauden loppusuoralla siitä, kuinka HJK joutui syksyllä melkoiseen ottelusumaan europelien keskellä. Sillä voi olla sama etulyöntiasema tälläkin kaudella, sillä HJK:n reitti europelien lohkovaiheeseen tulee olemaan suomalaisseuroista helpoin. Utopiaa lohkovaiheen pelit eivät ole tosin KuPS:llekaan, sillä sen verran lähelle se on päässyt jo kahdella edelliselläkin kaudella.

Tulleet: Joona Veteli (Ilves), Gabriel Bispo (Esporte Clube Vitória), Usman Sale (AC Oulu, laina päättyi), Sebastian Dahlström (HJK), Clinton Antwi (FC Nordsjælland, DEN), Fabio Schneider (1. FC Union Berlin, GER, laina), Nika Sitchinava (Kolos Kovalivka, UKR, laina)
Lähteneet: Tommi Jyry (FC Inter), Jiri Nissinen (IFK Mariehamn), Arttu Heinonen (FC Lahti), Oskari Sallinen (EIF), Urho Nissilä (Suwon FC), Juho Pirttijoki (FC Lahti)

1. HJK

31-kertainen miesten suomenmestari HJK onnistui suhteellisen hyvin viime kauden triplatavoitteessaan, vaikka rima väpättikin monessa hypyssä. Veikkausliigan HJK voitti pisteen erolla KuPS:iin haettuaan päätöskierroksella Kuopiosta 1-1-tasapelin. Suomen Cupin voitto oli lähellä, mutta KuPS oli parempi finaalin rangaistuspotkukilpailussa. Uuden Konferenssiliigan lohkovaiheeseen HJK selviytyi kahden otteluparin voitolla. Niissä kaatuivat montenegrolainen Buducnost Podgorica ja azerbaidzhanilainen Neftchi Baku.

Kausi oli siis HJK:lta menestys ja täpärästi kiitettävän arvosanan veroinen. Tahmea maku siitä silti jäi, sillä voittaminen oli usein kovan työn takana. 18 voitosta kymmenen tuli yhden maalin erolla, muun muassa kaikki kolme voittoa yläloppusarjassa. Tappioita kertyi neljä: AC Oulua, HIFK:ta, Interiä ja SJK:ta vastaan.

Kuten käytännössä joka vuosi, on HJK tälläkin kaudella sarjan suurin voittajasuosikki. Sen pelaajabudjetti (2 miljoonaa euroa) on täysin omissa sfääreissään, tuplasti enemmän kuin toiseksi suurimmalla pelaajabudjetilla toimivalla SJK:lla. HJK:n treeniolosuhteet ja muut puitteet ovat ensiluokkaiset, ja seuralla on tarpeen vaatiessa erinomaiset mahdollisuudet tehdä hankintoja myös kesken kauden.

Tunkua HJK:hon on totisesti ollutkin, sillä Klubi on tuutannut isomman ja pienemmän kaliiperin siirtouutisia eetteriin tämän tästä viimeisten parin vuoden aikana. Suuresta seurasta myös lähtee maailmalle suuria pelaajia, mutta aina HJK ainakin pyrkii löytämään lähtijöiden tilalle laadukkaan korvaajan – ja on usein siinä myös onnistunut.

Viime kauden runkopelaajista ykkösvahti Hugo Keto siirtyi Norjaan, Huuhkajien toppari Daniel O’Shaughnessy Saksan 2. Bundesliigaan, Lucas Lingman Ruotsiin ja Filip Valencic Valko-Venäjälle. Luis Carlos Murillo siirtyi Maltalle ja pienelle vastuulle jäänyt Sebastian Dahlström KuPS:iin. Huuhkajien kapteeni Tim Sparvin peliaika jäi HJK:ssa vähäiseksi loukkaantumisten vuoksi, ja Sparv nostikin kauden päättyessä nappikset naulaan.

Uudeksi ykkösvahdiksi HJK lainasi Celticistä lähes kaksimetrisen Connor Hazardin. Hazardin kyvyistä kertoo se, että hän kuuluu myös Pohjois-Irlannin maajoukkuerinkiin.

Puolustuksen tilanne on kerrassaan hyvä. O’Shaughnessyn korvaa Veikkausliigassa lauantaina debytoiva Huuhkajien ikoni, maajoukkueuransa syksyllä lopettanut Joona Toivio. SJK:sta värvättiin runsaasti maaleja viime kaudella syöttänyt Murilo ja Toivion tavoin ”kotiin” palasi myös maajoukkueuraansa yhä jatkava Jukka Raitala. Nuorelta Miska Ylitolvalta odotetaan läpimurtoa, ja Arttu Hoskonenkin löytänee paikkansa rotaatiossa.

Miska Ylitolva nousi jo Suomen A-maajoukkueeseen. Seuraavaksi odotetaan läpimurtoa Veikkausliigassa. Kuva: Palloliitto

Keskikentällä kysymysmerkkejä on vähän enemmän. Onnistuvatko Manuel Martic ja Nassim Boujellab paikkaamaan Lingmanin, Valencicin ja Boubacar Djalón jättämät aukot?

Roope Riskille tukea maalintekoon toivotaan hollantilaiselta Fabian Serrarensilta ja AIK-laina Bojan Radulovicilta. Nimekäs Veikkausliigaan palaaja on myös laitahyökkääjä Pyry Soiri, mutta löytyykö Soirille HJK:n kokoonpanosta miellyttävää roolia ja tarpeeksi peliaikaa?

Se, että kokoonpanosta löytyy jo Riskin veljesten, Jairin, Valtteri Morenin ja Miro Tenhon kaltaisia takuuvarmoja Veikkausliigan eliittipelaajia, helpottaa kauteen valmistautumista tietysti paljon. Jokaisen hankinnan ei ole pakko onnistua heti. Laatua löytyy kyllä jokaiselle pelipaikalle, ja HJK löytänee paikkansa sarjan kärkisijoilta nopeasti.

Toni Koskelan opit ovat joukkueelle koko ajan tutumpia, ja kenties Klubi onnistuu löytämään vaihtoehtoisiakin taktiikoita vastustajien varalle. Se olisi erittäin tärkeää, jotta tasaiset ottelut sumputtavia vastustajia vastaan pystyttäisiin kääntämään voitoiksi. Nuoret Santeri Väänänen ja Pyry Hannola – sarjan viime kauden tulokas – lienevät jo valmiita johtavaan rooliin.

HJK:n asemassa olevalta seuralta ei Suomessa voi oikein odottaa muuta kuin mestaruutta – monien mielestä mieluiten tuplana. Kaikki paineet ovat tänäkin vuonna Klubilla. HJK on kuitenkin usein osoittanut olevansa kykeneväinen paineita myös käsittelemään. Jos pelinrakennus toimii, tarjoilu pelaa ja Roope Riski on vireessä, on HJK tälläkin kaudella erittäin lähellä mestaruutta. Myös Konferenssiliigan lohkovaihepaikka on tänäkin kesänä realistinen tavoite.

Tulleet: Joona Toivio (BK Häcken), Murilo Henrique de Araunjo Santos (SJK), Arttu Hoskonen (FC Inter), Jukka Raitala (Minnesota United, USA), Fabian Serrarens (Roda JC, HOL), Manuel Martic (Mezőkövesd Zsóry FC, HUN), Conor Hazard (Celtic FC, SCO, laina), Bojan Radulović (AIK, SWE, laina), Pyry Soiri (Esbjerg, DEN), Pyry Hannola (SJK, paluu lainalta), Nassim Boujellab (Schalke 04, GER, laina)
Lähteneet: Daniel O’Shaughnessy (Karlsruher SC, GER), Baba Mensah (IFK Mariehamn), Sebastian Dahlström (KuPS), Logan Rogerson (FC Haka, pysyvä siirto), Tim Sparv (lop.), Luis Carlos Murillo, Elmo Henriksson (IFK Mariehamn, laina), Hugo Keto (Sandefjord Fotball, NOR), Kai Meriluoto (Ilves, laina), Patrik Raitanen (IFK Mariehamn, laina), Filip Valencic (Dinamo Minsk, BLR), Kevin Kouassivi-Benissan (FC Lahti, laina)

Veikkausliigan kausi 2022 käynnistyy lauantaina 2.4. Veikkausliigan erikoissivullemme ilmestyy kuluvan viikon aikana useita kautta ennakoivia artikkeleita. Pääset tutustumaan niihin TÄSTÄ.

Heikki Kuparinen, Ville Liimatta


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.