Ykkösen lauantain ottelu KPV-Gnistan aloitettiin upealla eleellä. Peliin oli kutsuttu ukrainalaisia katsojia, jotka olivat joutuneet jättämään kotimaansa Venäjän maassa aloittaman brutaalin sodan vuoksi.

KPV ja KPV:n pelaajat osoittivat kentälle astellessaan tukea Ukrainalle siten, että kaikkien pelaajien harteilla oli Ukrainan sinikeltainen lippu. Aloite symboliseen eleensä tuli KPV:n venäläiseltä maalivahdilta Sergei Lazarevilta.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Ykkösliiga

@ykkosliiga
KPV:n ja IF Gnistanin väliseen otteluun kutsuttiin ukrainalaisia, jotka ovat joutuneet jättämään kotimaansa sodan takia. @kpvedustus sekä kotijoukkueen pelaajat halusivat osoittaa tukensa Ukrainalle saapumalla kentälle maan liput harteillaan. 💙💛

#WeStandWithUkraine #Ykkönen

Gnistanin pelaajat eivät lippuja kantaneet, mutta heidänkin värimaailmansa lienee ukrainalaisia miellyttänyt. Pelasihan Kipinä keltaisessa paidassa ja sinisissä shorteissa.

Ottelu on jutun julkaisuhetkellä tilanteessa 0-2. Maalinteon aloitti Fabian de Abreu, joka puski 16. minuutilla pallon maaliin. Viisi minuuttia myöhemmin nähtiin sitten todella komea osuma, kun helsinkiläisseuran toinen brasilialainen Luquinhas latasi maalin puolesta kentästä. Hieno maali on katsottavissa alla olevasta twiitistä.

Päivitys juttuun 23.4. kello 18.57. Ottelu myös päättyi Gnistanin 2-0-voittolukemiin.

Ykkösliiga

@ykkosliiga
😍😍😍 #Ykkönen

IF Gnistan

@IFGnistan1924
20' HERRANJUMALA MIKÄ MAALI!!

LUQUINHAS LAUKOO PUOLESTA KENTÄSTÄ PALLON KPV-MAALIIN JA PELI 0-2!!!!🙌