Ajax julkisti uuden päävalmentajanasa – edeltäjä siirtyy Manchester Unitediin

© Kuva: Getty Images

Ajax on nimittänyt hollantilaisen Alfred Schreuderin uudeksi päävalmentajakseen 2+1-vuotisella sopimuksella.

Schreuder, 49, siirtyy Amsterdamin suurseuraan kuluvan kauden päätyttyä belgialaisesta Club Bruggesta, jota hän on luotsannut viime tammikuusta lähtien.

Ajax on Schreuderille entuudestaan tuttu joukkue, sillä hän toimi amsterdamilaisten apuvalmentajana vuosina 2018-2019. Joukkuetta valmensi jo tuolloin hänen maanmiehensä Erik ten Hag, joka toi tällä viikolla seurahistorian 36. pääsarjamestaruuden Ajaxille.

Joulukuusta 2017 lähtien Ajaxia luotsannut ten Hag siirtyy kuluvan kauden jälkeen isompiin ympyröihin, sillä häntä odottaa 3+1-vuotinen sopimus Manchester Unitedissa.

– Ajaxin päävalmentajaksi nouseminen on suuri kunnia ja mahtava mahdollisuus, johon aion tarttua molemmin käsin, kommentoi Schreuder seuran tiedotteessa.

– Olen innoissani paluustani tänne, koska todella nautin niistä 1,5 vuodesta, jotka vietin täällä. Toivottavasti voin voittaa pokaaleja Amsterdamissa joukkueella, joka pelaa viihdyttävää jalkapalloa.

Schreuder on aiemmin toiminut päävalmentajana Twentessä ja Hoffenheimissa. Lisäksi hänet on nähty Ajaxin lisäksi apuvalmentajan myös Vitessessä, Twentessä, Hoffenheimissa ja Barcelonassa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.