Real Madrid voitti Mestarien liigan lauantai-iltana kaadettuaan Liverpoolin finaalissa 1-0.

Legendaarinen huippuvalmentaja Arsène Wenger analysoi finaalia beIn Sportsille.

Wengerin mielestä on mahdollista, että Liverpoolin pelaajat eivät olleet yhtä itseluottavaisia kuin aiemmin, sillä hävitty Valioliigan mestaruustaistelu on vielä tuoreessa muistissa.

– Finaalin nähtyäni kysyn, olivatko Liverpoolin pelaajat menettäneet itseluottamuksensa hävittyään Valioliigan mestaruuden viimeisellä kierroksella. Tuntui siltä, että normaalisti kentällä eron tekevät pelaajat, kuten Mohamed Salah ja Sadio Mané eivät uskoneet itseensä.

Wenger kehui Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelottia. Wenger pitää siitä, miten hyvää pataa Ancelotti on pelaajiensa kanssa.

– Ancelottilla on paljon vaikutusta menestykseen. Hän on hyvissä väleissä pelaajiensa kanssa. Ancelotti osaa käsitellä huippupelaajia. Real Madridin avainpelaajat ovat pelanneet vuosien ajan yhdessä. Etenkin keskikenttäpelaajat. Toni Kroos, Luka Modric, Fede Valverde ja Casemiro pelasivat loistavan ottelun.

Ancelottin lisäksi Wenger kehui myös Real Madridin joukkuehenkeä.

– He ovat tottuneet voittamaan aiemminkin yhdessä. He tietävät voivansa ylittää vaikeudet otteluissa, koska he ovat tehneet niin aiemminkin. Heissä on jotain erityistä. Ancelotti ansaitsee kunnioitusta. Real Madridin joukkue on tähtipelaajia täynnä, mutta he vaikuttavat kaveriporukalta.