Brescian nousuhaaveet kariutuivat – mitä tekee Jesse Joronen?

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien maalivahti Jesse Jorosen seurajoukkue Brescia ei onnistunut nousemaan ensi kaudeksi pääsarjatasolle Serie A:hen. Brescia lähti kauteen kovin odotuksin, mutta ylsi Serie B:ssä vain nousukarsintoihin. Sunnuntaina sen matka päättyi välierävaiheessa, kun Monza oli kotikentällään parempi maalein 2-1 – samoin numeroin kuin viime viikolla vieraspelissäkin.

Näin Monza kohtaa nousukarsinnan finaalissa Pisan. Kaksiosainen ottelupari pelataan torstaina ja sunnuntaina. Suoraan Serie A:han nousivat runkosarjan kaksi parasta, Lecce je Cremonese.

Kolme kautta Brescian ykkösvahtina pelanneen Jorosen sopimus päättyy tähän kauteen. Oletettavaa lienee, ettei hän Bresciassa enää jatka nousuhaaveen kariuduttua. Italiassa Jorosen taidot tunnetaan hyvin, mutta myös Puolan mestarijoukkue Lech Poznan on puolalaislähteiden mukaan suomalaisvahdista kiinnostunut.

Perjantaina Serie B:n karsinnoista kuului suomalaisittain myös hyvää, mutta sarjataulukon häntäpäästä. Sauli Väisäsen Cosenza voitti kaksiosaisessa otteluparissa Vicenzan yhteismaalein 2-1 ja säilytti sarjapaikkansa Serie B:ssä. Väisänen pelasi ensimmäisessä osassa täydet 90 minuuttia, mutta seurasi toisen osan vaihtopenkiltä.

Myös Sauli Väisäsen sopimus Cosenzan kanssa on katkolla.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.