Manchester Unitedin kausi on ollut melkoinen pettymys.

Seura jäi ulos ensi kauden Mestarien liigasta ja pelaa pisteiden valossa valioliigahistoriansa surkeimman kauden.

Manchester United on Valioliigassa vasta kuudentena. Se voi tosin vielä pudota seitsemänneksi, jos yhden ottelun vähemmän pelannut West Ham pyyhältää loppumetreillä ohi.

Sky Sports haastatteli David Beckhamia, joka otti kantaa Manchester Unitediin ja Cristiano Ronaldoon. Beckham on hyvin vaikuttunut Ronaldon 24 maalin kaudesta.

– Kaikki tiedämme, miten tärkeä asia Manchester United on Ronaldolle. Hän tekee edelleen sitä, mitä parhaiten osaa. Se, mitä hän tekee tuossa iässä, on jotain uskomatonta, joten odotan hänen pelaavan Manchester Unitedissa vielä vuoden tai kaksi lisää, Beckham totesi.

Beckham ei antanut sen suurempaa kritiikkiä entiselle seuralleen. Beckham on tyytyväinen siihen, miten hyvin seura myy kotiottelunsa loppuun.

– Loppukausi on ollut vaikea, mutta olen varma, että useat kannattajat ovat olleet kiitollisia, sillä vaikeuksista huolimatta loppukausi on ollut melkoista vuoristorataa. Pelaajat ovat tehneet parhaansa. Myös valmentaja. Olin Old Traffordilla paikan päällä muutama kuukausi sitten ja stadion oli loppuunmyyty, koska kannattajat edelleen uskovat ja kannattavat joukkuetta.

– Se tekee meistä Manchester Unitedin kannattajia. Ei ole montaa seuraa, jotka ovat käyneet läpi samanlaisia asioita viime vuosien aikana ja silti myyvät kotiottelut loppuun. Seurassa on luvassa muutoksia.