HJK voitti Veikkausliigan vierasottelunsa FC Interiä vastaan Veritas Stadionilla lukemin 0-1, kuitaten osan parin viikon takaisesta 1-4 -kotitappiostaan samalle joukkueelle.

Maan resurssikuninkaat tulivat otteluun elkein, joita sopii odottaa – turkulaiset olivat pitkään rumputulen alla. Maaleja ei kuitenkaan onnistuttu tekemään ennen 41. minuuttia, jolloin Bojan Radulovic ohitti Walter Viitalan rangaistuspilkulta.

Erotuomari Dennis Antamo osoitti pallon täplälle nähtyään Matias Tammisen osuneen boksissa siihen kädellään. Keskitys, joka käsikosketukseen johti, lähti parranpärinää aiheuttaneesta sivuvaparista.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Tästä tilanteesta pallo täplälle ja HJK siirtyy Turussa johtoon Radulovićin rangaistuspotkumaalilla.⁣

#Veikkausliiga #INTHJK

Petteri Forsell kävi varsin kuumana rangaistuspotkutuomiosta, ja nappasi kommenteistaan varoituksen. Se kävi kalliiksi, sillä lappu heilahti toistamiseen 66. minuutilla. Kenttäylivoimallakaan HJK ei suostunut ottelun dominointiin, vaan maalipaikat kumpaakin päähän olivat kortilla – lopulta niitä loi enemmän kotijoukkue.

Jarmo Salonen

@JarmoSalonen
Hyvin taistelee HJK 11 kenttäpelaajalla tällä hetkellä Interiä vastaan. #Veikkausliiga

Tamminen sai viimeisen vartin jo käynnistyttyä mainion tasoitustilanteen, mutta helsinkiläisten veräjällä työskennellyt Conor Hazard ehti jalkatorjuntaan.

HJK nousi ottelun enemmän pelanneen tasoihin KuPS:n kanssa, ja hinasi maalieronsa kolmen verran plussalle. FC Interin sijoitus tappion jälkeen on neljäs, seuraavien perässä tulevien pelattua ottelun vähemmän.