Veikkausliigan kärkipaikalle sunnuntaina noussut HJK tiedotti maanantaina kotisivuillaan tehneensä uuden kohennetun sopimuksen huippulupaavan Miska Ylitolvan kanssa. Laitapuolustaja saapui HJK:hon tammikuussa RoPS:ista 2+1-vuotisella sopimuksella, mutta nyt optiovuosi on vaihdettu suoraan kauden 2024 loppuun ulottuvaan sopimukseen. Samalla sopimuksen ehtoja on kohenneltu.

– Vahvan talven myötä Miska ansaitsi päivityksen sopimukseensa, paremmilla ehdoilla. Meille oli tärkeää, että pystymme jatkamaan hyvin alkanutta yhteistä projektia suoraan vuoteen 2024 asti, HJK:n urheilujohtaja Miika Takkula kommentoi sopimuspäivitystä.

Ylitolva nousi maaliskuussa täysin yllättäen Suomen A-maajoukkueeseen ja teki Huuhkajissa jo debyyttinsäkin, ennen ainuttakaan pelattua pääsarjaottelua. Hän pelasi sarja-avauksessa täydet minuutit Honkaa vastaan, mutta on ollut sittemmin koronatartunnan vuoksi useamman viikon sivussa.

Parin viikon päästä 18 vuotta täyttävä Ylitolva tekee paluun kentille maanantaina, mutta ei suinkaan Veikkausliigassa, vaan Kakkosessa. HJK Klubi 04 kohtaa tänään lohkonsa suurimman nousijasuosikin SalPan.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
HJK ja Miska Ylitolva tekivät uuden sopimuksen

Sairastelusta toipunut Ylitolva palaa tänään kokoonpanoon HJK Klubi 04:n kotipelissä SalPaa vastaan.

Lue lisää:
👉🏼 hjk.fi/artikkelit/mie…

#HJK #Veikkausliiga #OnVainYksiKlubi