Jättääkö Romelu Lukaku Chelsean? – Agentti otti kantaa: ”On selvää, että ongelma on olemassa”

© Kuva: Getty Images

Romelu Lukaku siirtyi viime elokuussa Internazionalesta Chelseaan noin 113 miljoonalla eurolla.

29-vuotiaan belgialaiskärjen kausi Chelseassa on ollut kuitenkin melkoinen pannukakku.

Lukakun peliesitykset eivät ole vakuuttaneet sen suuremmin niin Chelsean valmennusjohtoa kuin seuran kannattajiakaan.

Lukaku pelasi Interissä kaksi hienoa kautta, joista jälkimmäinen päättyi Serie A:n mestaruuteen. Lukaku on julkisesti todennut haluavansa palata suhteellisen pian takaisin Interiin.

Italialaismedia on niin ikään rummuttanut aktiivisesti Lukakun mahdollista paluuta Interiin. Muun muassa La Gazzetta dello Sportin mukaan Lukaku on ollut läpi kauden aktiivisesti yhteydessä Interin pelaajiin ja seurajohtoon ja kertonut haluavansa palata Milanoon.

Lukakun agentti Federico Pastorello otti La Repubblican haastattelussa kantaa asiakkaansa tilanteeseen Chelseassa. Pastorello muistutti Thomas Tuchelin penkittäneen Lukakun talvella.

– Ottaen huomioon, millaisista summista puhuttiin siirron yhteydessä, ei kukaan voinut odottaa tällaista tilannetta. En puhu valmentajan päätöksistä, mutta on selvää, että ongelma on olemassa. On kuitenkin otettava huomioon tiettyjä tilastoja. Lukaku on edelleen joukkueensa paras maalintekijä, vaikka hän on saanut vähemmän peliaikaa kuin joukkuetoverit. Nyt Chelsean on varmistettava paikka Mestarien liigassa ja pelattava FA Cupin finaali. Lukaku keskittyy vain siihen. Emme ole keskustelleet mistään muusta.

Pastorellolta kysyttiin, mitä hän miettii Lukakun julkisista rakkaudenosoituksista Interiä kohtaan. Pastorellon mukaan hän ei neuvottele parhaillaan minkään seuran kanssa Lukakun tilanteesta Chelsean omistajanvaihdoksen vuoksi.

– Lukaku ei ole koskaan peitellyt sitä, eikä hän ole peitellyt rakkauttaan Anderlechtiäkään kohtaan. Hän haluaisi päättää uransa Anderlechtissä. Emme voi spekuloida siirtoneuvotteluista. Chelsean omistaja on vaihtunut, emmekä siten tunne vielä seuran uusia neuvottelijoita. Siten on täysin turha kuvitella edes neuvotteluja Interin tai AC Milanin kanssa. Meidän on odotettava.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.