Mestarien liiga tarjoili keskiviikkoiltana jälleen sellaista draamaa, että sitä olisi mahdotonta parhaimmankaan kynäilijän käsikirjoittaa. Real Madrid nousi lisäajalla kahden maalin takaa jatkoajalle ja ohi.

Manchester City johti Real Madridia yhteismaaleissa 5-3, kun toisen osaottelun varsinainen peliaika oli täyttymässä. Kaikki vaikutti siltä, että Real Madrid on lyöty ja City matkaa finaaliin Liverpoolin vieraaksi.

Reilun tunnin kohdalla vaihdosta sisään tullut Rodrygo oli kuitenkin eri mieltä. Ensin brassitähti jatkoi Karim Benzeman syötön maaliin 90. minuutilla. Alle minuutti edellisestä ja City oli juuri ja juuri saanut laitettua pallon peliin, kun peli oli yhteismaaleissa 5-5. Dani Carvajal keskitti oikealta ja Rodrygo jatkoi komealla puskulla pallon maaliin.

Täysin uskomaton nousu oli totta ja jatkoaika edessä.

Jatkoaikaa ei ehditty pitkään pelata, kun pallo vietiin jo pilkulle. City-toppari Rúben Dias rikkoi Benzemaa boksin sisällä ja rike oli selvä. Benzema tykitti varmasti pallon pilkulta ohi Edersonin.

Ihme oli tapahtumassa ja ihme myös tapahtui. Real Madrid eteni yhteismaalein 6-5 finaaliin Liverpoolia vastaan. C Moren selostaja Tuomas Virkkunen luonnehti erinomaisesti uskomatonta ottelua, kun Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti kuvattiin kyynel silmässään.

– Jos on tippa linssissä tällaisen illan jälkeen, niin se kertoo, ettei ihan tavallinen keskiviikko ollut tämä Mestarien liigan välierä, Virkkunen sanoi C Moren lähetyksessä.

Virkkunen luonnehti myös Real Madridia upean ottelun jälkeen osuvasti.

– Mikään muu seura ei pysty pelaamaan paremmin näissä kirkkaissa valoissa kuin Euroopan ainainen valtias. Koskaan se ei ole ohi ennen kuin valot sammuvat Santiago Bernabéulla, Virkkunen luonnehti Real Madridia.