Ranskan cupin finaali pelattiin lauantaina Pariisissa.

Nantes voitti finaalissa Nicen 1-0 ja kruunattiin cup-mestariksi. Ludovic Blas viimeisteli finaalin ainoan maalin rangaistuspotkusta toisen jakson alussa.

Kyseessä on Nantesille ensimmäinen pokaali 22 vuoteen. Seura juhli edellisen kerran pokaalia niin ikään Pariisissa Ranskan cupin finaalissa toukokuussa 2000.

Nantesin kannattajat kunnioittivat Emiliano Salan muistoa ottelun yhdeksännellä minuutilla. Lisäksi mestaruuden varmistuttua kannattajat pukivat Sala-paidat päälleen katsomossa.

Sala menehtyi lento-onnettomuudessa tammikuussa 2019. Hän oli siirtynyt muutama päivä aikaisemmin Nantesista Valioliigassa silloin pelanneen Cardiffin riveihin. Salaa kuljettanut yksityislentokone syöksyi mereen Alderneyn saaren lähistöllä. Sala edusti Nantesia 133 ottelussa, joissa syntyi 48 maalia ja 13 maalisyöttöä.

Nantes päätyi sarjassa yhdeksänneksi, mutta cup-mestaruuden myötä pelaa ensi kaudella eurokentillä.