Sundsvallin 22-vuotias suomalaishyökkääjä Saku Ylätupa oli hyvässä vireessä, kun Allsvenskanin ottelussa vieraaksi saapui Degerfors. Ylätupa teki ottelussa kaksi maalia. Peli oli Ylätuvan ensimmäinen kahden maalin ottelu sarjaotteluissa yli viiteen vuoteen. Viimeksi hän vietti kahden maalin peliä veikkausliigakauden 2017 toisella kierroksella, onnistuen kahdesti VPS:ää vastaan RoPS:n paidassa pelatessaan.

Ensimmäisen kerran Ylätupa onnistui 50. minuutilla. Suomalaisella oli helppo työ sijoittaa noin kolmesta metristä irtopallo verkkoon ja siirtää Sundsvall 1-0-johtoon. Toinen osuma syntyi 74. minuutilla, kun täysin vapaaksi rangaistusalueelle unohdettu Ylätupa sai poikittaissyötön ja laukoi tulisesti ja tarkasti yhdellä kosketuksella kymmenestä metristä pallon maaliin.

Molemmat maalit voi katsoa alla olevista twiiteistä. Juttu jatkuu twiittien jälkeen.

discovery+ sport 🇸🇪

@dplus_sportSE
GIF Sundsvall har tagit ledningen mot Degerfors! Saku Ylätupa med sitt andra mål för säsongen.

Se matchen på discoveryplus.com/se/sports

discovery+ sport 🇸🇪

@dplus_sportSE
GIF Sundsvall vinner bollen högt upp i plan och Ylätupa kan göra 2-0, hans andra mål för kvällen.

Se matchen på discoveryplus.com/se/sports

Ylätupa antoi maaliensa lisäksi viisi ”avainsyöttöä” ja loi yhden hyvän maalipaikan pelikavereilleen. Maalit jäivät kuitenkin laihaksi lohduksi, sillä Sundsvall menetti voittonsa todella karmealla tavalla pelin lopussa. Loppunumeroiksi kirjattiin Degerforsin 3-2-vierasvoitto, kun Abdelrahman Saidi teki maalit 83., 89. ja lisäajan neljännellä minuutilla.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

🇸🇪

@SwedeStats
Saku Ylätupa with 2 goals, 5 key passes and 1 big chance created against Degerfors.

GIF Sundsvall still lost the game 3-2 after Degerfors scored the winner in the 94th minute.

Ylätupa pelasi maanantain ottelussa kauden neljännen 90-minuuttisensa. Sundsvallin avauksessa hän on ollut kuudessa pelissä seitsemästä. Kauden maalisaldo on nyt kolme maalia.

Sundsvallin kausi on sen sijaan alkanut nihkeästi, sillä se on hävinnyt seitsemästä pelistään kuusi ja voittanut vain yhden. Illan ottelu oli Allsvenskanin jumbofinaali, ja Degerfors avasi voiton myötä pistetilinsä hävittyään kaikki aiemmat ottelunsa.