Kuopion Palloseuralle ei löydy tällä hetkellä pysäyttäjää. KuPS nappasi tiistaina jo kauden seitsemännen voittonsa, kun se kaatoi AC Oulun Raatin stadionilla selkein 3-0-lukemin.

KuPS:n voittomaalista vastasi huippuvireeseen äitynyt Tim Väyrynen, jolle maali oli jo kauden kuudes. Kuopiolaisten tehokkain pelaaja oli kuitenkin brasilialaishyökkääjä Talles, joka alusti Väyrysen osuman ja teki itse kaksi maalia.

KuPS:n ällistyttävän kova vire on jatkunut jo pitkään. Oulusta haettu vierasvoitto oli joukkueelle jo 29 peräkkäinen tappioton ottelu Veikkausliigassa. Lukemalla se nousee jakamaan OPS:n kanssa Suomen ennätystä pääsarjan peräkkäisistä tappiottomista otteluista. Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
💛🖤 VOITTOON!!!

⭐️ AC Oulu kaatuu kahdella Tallesin ja yhdellä Tim Väyrysen osumalla maalein 0-3 (0-1)!

🏆 KuPS nousee jakamaan OPS:n kanssa Suomen ennätystä pääsarjan peräkkäisistä tappiottomista otteluista - 29 tappiotonta ottelua putkeen!

#KuPS #Veikkausliiga #Banzai

Veikkausliigassa pelattiin tiistaina myös kaksi muuta ottelua. Helsingissä HJK oli jälleen lujilla FC Lahtea vastaan, mutta vaihtopelaaja Fabian Serrarensin viime hetken maali toi mestarisuosikille täyden pistepotin 3-2-lukemin.

Valkeakoskella SJK oli voitossa kiinni aina lisäajan viimeisille sekunneille asti, kunnes FC Haka nousi tasoihin Janne-Pekka Laineen komealla tykityksellä.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
MAALI ⚽️

Hiekka tiimalasissa oli jo käytännössä valunut, kun @FCHakaOfficial tulee tasoihin! Samalla päättyy myös ottelu ja FC Hakan tappioputki.

#veikkausliiga #tunnustaväriä
#HAKASJK