Lähde: Huippupelaaja saatavilla pian ilman siirtosummaa – Antonio Conte kiinnostunut vanhasta suojatistaan

© Kuva: Getty Images

Ivan Perišić on pian vapaa agentti.

Perišićin sopimus Internazionalen kanssa päättyy kesäkuussa. Osapuolet eivät ole vieläkään päässeet sopuun jatkosopimuksesta.

Interin kuluvan kauden ehdottomaan parhaimmistoon kuuluva Perišić on herättänyt usean suurseuran kiinnostuksen. Tiettävästi ainakin Juventus, Tottenham ja Chelsea ovat Perišićin kintereillä. Interissä jatkamista pidetään varsin epätodennäköisenä.

ESPN:n mukaan Antonio Conte haluaa vanhan suojattinsa Tottenhamiin. Conte valmensi Perišićiä Interissä. Perišić kuului Interin luottopelaajiin viime kaudella, kun joukkue kruunattiin Serie A:n mestariksi.

Lähde kertoo Perišićin olevan alustavasti valmis siirtymään Tottenhamiin päästäkseen työskentelemään jälleen Conten alaisuudessa.

Conte peluutti Perišićiä wingbackina ja pelaaja sai sen myötä uutta nostetta uralleen. ESPN:n mukaan Conte kaipaa vahvistuksia wingback-osastolleen.

Perišić on saanut tiettävästi myös rahakkaan sopimustarjouksen Juventukselta. Italialaismedian mukaan Perišićin ykkösvaihtoehto olisi siirto Interin suureen kilpailijaan. Perišićin on määrä julkaista päätöksensä muutaman viikon sisällä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.