Liverpool eteni tiistai-iltana Mestarien liigan finaaliin, kun se kaatoi Villarrealin välierissä yhteismaalein 5-2. Toinen osaottelu päättyi lopulta englantilaisten voittoon lukemin 3-2.

Villarreal nousi taisteluun finaalipaikasta mukaan avausjakson kahdella osumalla, kun Boulaye Dia ja Francis Coquelin onnistuivat maalinteossa. Tässä vaiheessa yhteismaaleissa oltiin vielä tasalukemissa 2-2.

Toisessa jaksolla Liverpool meni kuitenkin lopulta menojaan, kun se iski peräti kolme osumaa. Maalinteossa onnistuivat Fabinho, Luis Diaz sekä Sadio Mane.

Merseysidelaisten finaalivastustaja selviää keskiviikkona, kun Real Madrid ja Manchester City kohtaavat toisessa osaottelussa Madridissa. City lähtee otteluun maalin johtoasemasta avausottelun voiton (4-3) turvin.

Liverpoolilla on mahdollisuus saavuttaa tältä kaudelta yhteensä peräti neljä pokaalia. Se on jo voittanut Englannin liigacupin. Sen lisäksi se on nyt varmistanut paikkansa FA Cupin sekä Mestarien liigan finaaliin ja Valioliigassa joukkue taistelee vielä tiukasti mestaruudesta Manchester Cityn kanssa.