”Loukkaus jalkapalloa kohtaan” – La Ligan puheenjohtaja järkyttyi kuultuaan Kylian Mbappén päätöksestä

© Kuva: Getty Images

La Ligan puheenjohtaja Javier Tebas nimittää Paris Saint-Germainin toimintaa ”loukkaukseksi jalkapalloa kohtaan”.

Useat lähteet uutisoivat lauantaina, että PSG:n tähtihyökkääjä Kylian Mbappé on ilmoittanut Real Madridille, että hän ei siirry Espanjaan, koska on allekirjoittamassa jatkosopimuksen Pariisin suurseuran kanssa.

Mbappén, 23, siirto Madridiin vaikutti pitkään vääjäämättömältä, mutta tuoreiden tietojen mukaan hän on solmimassa kolmevuotisen jatkosopimuksen PSG:n kanssa.

New York Timesin mukaan Real Madrid tarjosi Mbappélle lähes 130 miljoonan euron allekirjoitusbonusta, yli 24.6 miljoonan euron nettopalkkaa vuodessa sekä täyden kontrollin pelaajan omiin kuvaoikeuksiin, mutta qatarilaisrahoitteinen PSG teki vielä paremman tarjouksen.

– Se on loukkaus jalkapalloa kohtaan, että PSG uusii Mbappén sopimuksen suurella summalla sen jälkeen, kun se on tehnyt viime kausina 700 miljoonan euron tappiot ja sen palkkakulut ovat yli 600 miljoonaa euroa, kommentoi Tebas Twitterissä.

– [PSG:n puheenjohtaja Nasser] Al-Khelaifi on yhtä vaarallinen kuin Superliiga.

Jälkimmäisellä kommentillaan Tebas viittasi viime vuonna suuren kohun aiheuttaneeseen Euroopan Superliigaan. 12 eurooppalaista suurseuraa ilmoittivat, että ne ovat perustamassa uutta kansainvälistä suljettua sarjaa, joka korvaisi kyseisten joukkueiden osalta Mestarien liigan. Hanke kaatui kuitenkin vain pari päivää virallisen julkistamisensa jälkeen, kun seura toisensa jälkeen perääntyi siitä valtavan kritiikin ja paineen alla.

Jäljelle jäivät vain Barcelona, Real Madrid ja Juventus, jotka jatkavat yhä taistelua eurooppalaisissa tuomioistuimissa väittäen, että UEFA ja FIFA käyttävät monopoliasemaansa väärin ja rikkovat kilpailulainsäädäntöä toimimalla sekä sääntelyviranomaisina että kilpailun järjestäjinä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.