Poikamaajoukkueet läpi kolunnut Jeremiah Streng teki upean maalin sunnuntain vastaisena yönä USA:n kolmannen sarjaportaan USL League Onen ottelussa, kun hänen edustamansa Forward Madison FC pelasi 1-1-tasapelin vieraissa Central Valley Fuegoa vastaan. Maali oli 20-vuotiaalle Strengille kauden toinen.

Forward Madison sai 82. minuutilla vapaapotkun noin 25 metristä, ja pallon taakse asettui viitisen minuuttia aiemmin kentälle vaihdettu Streng. Nuori suomalainen osoitti hienosti taitojaan ja laukoi pallon aivan yläriman alle siirtäen joukkueensa johtoon.

Loppuun saakka johto ei kuitenkaan pitänyt, sillä bulgarialainen Villyan Bilev tasoitti loppunumeroiksi 1-1 lisäajalla.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
USL League One-seura Forward Madison FC:ssa lainalla pelaava SJK-hyökkääjä Jeremiah Streng pamautti komean maalin viime ottelussa, kun Madison tasasi pisteet Central Valleyn vieraana. Onnittelut @JeremiahStreng 💪

Forward Madison FC

@ForwardMSNFC
What a crazy, crazy hit @JeremiahStreng

Streng siirtyi kaudeksi 2022 lainalle Forward Madisoniin Veikkausliigan SJK:sta. Vaasalaislähtöinen Streng on saanut Yhdysvalloissa mukavasti pelikokemusta, sillä hän on saanut pelata yhteensä yhdeksässä ottelussa, joissa maaleja on syntynyt kaksi.

Forward Madisonilla joukkueena ei erityisen hyvin kulje, sillä se on 11 joukkueen sarjassa viimeisenä tehtyään kahdeksassa pelissä vain seitsemän maalia. Streng on kahdella maalillaan joukkueen maalipörssin jaetulla ykköspaikalla. Sunnuntain ottelussa hänet valittiin joukkueensa parhaaksi pelaajaksi.

Scoring a beautiful set piece goal, Jeremiah Streng is your @dairylandins Mingo of the Match 💪