Manchester Unitedin edustusjoukkueen on määrä kokea melkoisia muutoksia kuluvan kauden jälkeen.

Ralf Rangnick astuu sivuun päävalmentajan paikalta ja siirtyy neuvonantajan rooliin. Erik ten Hag saapuu Rangnickin korvaajaksi.

Rangnick on puhunut avoimesti siitä, että Manchester Unitedin on vaihdettava huomattavasti pelaajiaan. Rangnickin mukaan seura voi hankkia jopa kymmenen pelaajaa kesällä.

Saksalaisluotsin mukaan Manchester United tarvitsee kaksi uutta hyökkääjää. Rangnickin mukaan Cristiano Ronaldo ei halua pelata puhtaan kärjen roolissa, joten seuran on hankittava joku sille pelipaikalle.

– Ronaldo ei ole puhdas kärki, eikä hän halua pelata sillä pelipaikalla. On itsestäänselvää, että Manchester Unitedin on hankittava kaksi uutta hyökkääjää, jotka antavat seuralle enemmän laatua ja joukkueelle erilaisia vaihtoehtoja. En kutsuisi heitä laitahyökkääjiksi.

– Tarvitsemme kaksi hyökkääjää. Modernia sellaista, jotka eivät olisi laitahyökkääjiä. Jos katsot kansainvälistä jalkapalloa, vain harvat suurseurat pelaavat kahdella puhtaalla kärjellä. Valtaosa pelaa kolmella hyökkääjällä tai piilokärjen kanssa.