Real Madridin seurahistorian menestynein pelaaja jättää seuran: ”En pidä itseäni legendana”

© Kuva: Getty Images

Marcelo poistuu Real Madridista kesällä.

Joukkueen kapteenin sopimus Real Madridin kanssa päättyy kesäkuussa. Marcelo halusi jäädä Real Madridiin, mutta seura ei tarjonnut pelaajalle uutta sopimusta.

34-vuotias Marcelo hyvästeli Real Madridin kannattajat lauantaina erityisellä tavalla – nimittäin nostamalla ilmaan Mestarien liigan pokaalin. Real Madrid voitti finaalissa Liverpoolin 1-0. Marcelo ei päässyt ottelussa kentälle.

Marcelo edusti Real Madridia yli 15 vuoden ajan, mutta viimeiset vajaat neljä vuotta menivät penkin puolella. Hän pelasi seurassa jopa 545 ottelua ja on 25 pokaalillaan Real Madridin historian menestyksekkäin pelaaja.

– Nämä ovat suurten tunteiden hetkiä. Tämä oli viimeinen otteluni Real Madridissa, mutta olen todella onnellinen. Tämä ei ole surun päivä. Lähden Real Madridista hyvin onnellisena ja kiitollisena kannattajille. Elin maagisia iltoja Bernabéulla. Haluaisin jäädä loppuelämäkseni Real Madridiin, mutta tiedän, ettei se ole mahdollista.

– En pidä itseäni seuralegendana. Olen persoona, joka nauttii joka hetkestä. Olen onnekas saatuani olla kapteeni ja päästä nostamaan Mestarien liigan pokaalia ennen lähtöäni. Jo viimeinen otteluni Bernabéulla toimi pieninä jäähyväisinä. En voi hyvästellä Real Madridia paremmalla tavalla kuin voittamalla viidennen kerran Mestarien liigan. Upea aikakausi päättyy.

LUE MYÖS:

Carlo Ancelotti teki upeaa historiaa Mestarien liigassa – kukaan ei ole kyennyt samaan


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.