Rio Ferdinand: Manchester United petti Cristiano Ronaldon

© Kuva: Getty Images

Puolustajalegenda Rio Ferdinandin mukaan Manchester United petti Cristiano Ronaldon hänen paluukaudellaan.

Manchester United sijoittui Valioliigassa vasta kuudenneksi, eikä menestystä tullut cup-kilpailuistakaan. Kausi oli kokonaisuudessaan seuralle yksi tämän vuosituhannen heikoimmista.

Ronaldo, 37, pelasi henkilökohtaisesti varsin mukiinmenevän kauden. Portugalilaishyökkääjä teki 30 valioliigaottelussa yhteensä 18 maalia ja sijoittui maalipörssin kolmanneksi. Mestarien liigassa syntyi kuusi osumaa, joiden ansiosta Man United eteni alkulohkosta jatkoon.

Ferdinandin mielestä Manchester Unitedin olisi pitänyt pystyä luomaan Ronaldon ympärille joukkue, joka olisi pystynyt tarjoamaan mahdollisuuden menestyä.

– Henkilökohtaisella tasolla hän tekee mitä Ronaldo tekee, hän tekee maaleja, hän voittaa pelejä ja ilman Ronaldoa he eivät olisi selvinneet Mestarien liigan pudotuspeleihin, Ferdinand kertoi FootballJOE:n YouTube-kanavalla.

– Hän on tehnyt voittomaaleja useita kertoja ja hän on hoitanut oman tonttinsa. Mielestäni seura ei ole hoitanut omaa tonttiaan, eikä se antanut hänelle alustaa menestykselle.

– Se vain osoittaa, että huippupelaaja, jota pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaimpana pelaajana, ei voi menestyä yksin. Hän tarvitsee joukkuetovereilta apua ja tämä kausi osoitti sen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.