Täksi kaudeksi MLS:n Inter Miamiin siirtynyt Huuhkajien keskikenttäpelaaja Robert Taylor teki maanantain vastaisena yönä ensimmäisen maalinsa Pohjois-Amerikassa. Inter voitti New York Red Bullsin maalein 2-0, ja vaihdossa ottelun aloittanut suomalainen teki joukkueensa toisen maalin.

Inter Miamin Gonzalo Higuaín käynnisti vastahyökkäyksen, jossa pallo päätyi Taylorille. Hän syötti sen meksikolaiselle Victor Ulloalle, ja sai vähän myöhemmin pallon Ulloalta jälleen takaisin. Tilaa ja aikaa oli, ja Taylor sijoitti pallon vuorenvarmasti verkkoon. Kaikki kolme maalissa mukana ollutta aloittivat pelin penkillä.

Inter Miamille ottelu oli jo neljäs peräkkäinen ilman tappiota. Red Bullsille tappio oli puolestaan koko vuoden 2022 ensimmäinen tappio vieraskentällä.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Inter Miami CF

@InterMiamiCF
A quick counterattack and a great finish by Robert Taylor to put us up by 2.

#MIAvRBNY | 2-0

Minnesota United voitti vieraissa FC Dallasin maalein 2-1. Maalihanat ottelussa avasi 20. minuutilla Huuhkajien luottopelaaja Robin Lod. Dallasin maalivahti Maarten Paes torjui Minnesotan rankkarin eteensä, ja 29-vuotias Lod ehti ensimmäisenä paluupalloon. Lod teki maalin jo kolmannessa pelissä peräkkäin, ja on maalannut yhteensä viisi kertaa kuudessa viime pelissä.

Lodille maali oli samalla historiallinen, sillä se teki hänestä Minnesota Unitedin seurahistorian parhaan maalintekijän MLS:n runkosarjassa. Huippuvireisellä Lodilla on maaleja nyt kasassa 22.

Juttu jatkuu twiittien jälkeen.

Major League Soccer

@MLS
Robin Lod cleans up the rebound to take the lead. 🏹

MLS Communications

@MLS_PR
Scoring in his third consecutive @MLS match tonight, Robin Lod (@RolliLod) became the all-time leading scorer in @MNUFC regular-season history with his 22nd career goal for the Loons.

He is the only player in club history to score in five different matches over a six-game span.

Muista suomalaisista Lassi Lappalainen pelasi ensimmäiset 45 minuuttia, kun CF Montreál hävisi kotikentällään Real Salt Lakelle 1-2. Alexander Ring oli Austin FC:n kapteenina kentällä täydet 90 minuuttia 2-2-tasapelissä Orlando Cityä vastaan.