Robert Taylorille ensimmäinen maali MLS:ssä – huippuvireinen Robin Lod teki seurahistoriaa

© Kuva: Getty Images

Täksi kaudeksi MLS:n Inter Miamiin siirtynyt Huuhkajien keskikenttäpelaaja Robert Taylor teki maanantain vastaisena yönä ensimmäisen maalinsa Pohjois-Amerikassa. Inter voitti New York Red Bullsin maalein 2-0, ja vaihdossa ottelun aloittanut suomalainen teki joukkueensa toisen maalin.

Inter Miamin Gonzalo Higuaín käynnisti vastahyökkäyksen, jossa pallo päätyi Taylorille. Hän syötti sen meksikolaiselle Victor Ulloalle, ja sai vähän myöhemmin pallon Ulloalta jälleen takaisin. Tilaa ja aikaa oli, ja Taylor sijoitti pallon vuorenvarmasti verkkoon. Kaikki kolme maalissa mukana ollutta aloittivat pelin penkillä.

Inter Miamille ottelu oli jo neljäs peräkkäinen ilman tappiota. Red Bullsille tappio oli puolestaan koko vuoden 2022 ensimmäinen tappio vieraskentällä.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Minnesota United voitti vieraissa FC Dallasin maalein 2-1. Maalihanat ottelussa avasi 20. minuutilla Huuhkajien luottopelaaja Robin Lod. Dallasin maalivahti Maarten Paes torjui Minnesotan rankkarin eteensä, ja 29-vuotias Lod ehti ensimmäisenä paluupalloon. Lod teki maalin jo kolmannessa pelissä peräkkäin, ja on maalannut yhteensä viisi kertaa kuudessa viime pelissä.

Lodille maali oli samalla historiallinen, sillä se teki hänestä Minnesota Unitedin seurahistorian parhaan maalintekijän MLS:n runkosarjassa. Huippuvireisellä Lodilla on maaleja nyt kasassa 22.

Juttu jatkuu twiittien jälkeen.

Muista suomalaisista Lassi Lappalainen pelasi ensimmäiset 45 minuuttia, kun CF Montreál hävisi kotikentällään Real Salt Lakelle 1-2. Alexander Ring oli Austin FC:n kapteenina kentällä täydet 90 minuuttia 2-2-tasapelissä Orlando Cityä vastaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.