Suomen Cupin viides kierros pelattiin loppuun torstaina.

HIFK, KuPS ja SalPa etenivät kuudennelle kierrokselle, eli neljännesvälieriin.

HIFK voitti Bolt Arenalla pelatussa ottelussa Sexypöxyt tyylipuhtaasti 7-0. Sexypöxyt pelaa Kolmosessa.

KuPS sen sijaan kukisti Kuopiossa EIF:n 5-1. Polvivamman vuoksi yli vuoden pelikentiltä sivussa ollut KuPS:n Saku Savolainen vaihdettiin kentälle noin vartti ennen loppua. Hyökkääjä onnistui välittömästi maalinteossa. Myös hienoa alkukautta pelaava Tim Väyrynen sai nimensä maalintekijätilastoihin onnistuttuaan rangaistuspotkussa 85. minuutilla.

Päivän kolmas cup-kamppailu pelattiin Kouvolassa, kun KJP isännöi Kakkosessa pelaavaa SalPaa. Neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava KJP johti ottelua puolen tunnin kohdalla jo 3-0, mutta SalPa nousi lopulta rinnalle ja ohi. SalPa voitti kamppailun 6-3 ja eteni neljännesvälieriin.

Honkaa ja Ilvestä lukuun ottamatta kaikki veikkausliigaseurat osallistuvat Suomen Cupin neljännesvälieriin. Lisäksi mukana on Ykkösestä MP, JäPS ja PK-35. Kakkosesta, eli kolmanneksi korkeimmalta sarjatasolta neljännesvälieriin osallistuvat Atlantis, SalPa ja HJS.

Neljännesvälieräparit arvotaan tiistaina 31. toukokuuta.

Suomen Cupin neljännesvälieräjoukkueet

HJK
FC Inter
FC Lahti
SJK
AC Oulu
HJS
VPS
Atlantis
IFK Mariehamn
PK-35
JäPS
MP
FC Haka
HIFK
KuPS
SalPa