17-vuotias vasen laitapuolustaja Tomas Galvéz on juuri voittanut Manchester Cityn kanssa alle 18-vuotiaiden Valioliigan mestaruuden. Lontoossa syntynyt Galvéz kuuluu Suomen juniorimaajoukkueiden vahvuuteen ja on pelannut Suomen alle 17-vuotiaiden maajoukkueessa kuusi ottelua.

Mestaruutta puolustanut Manchester City voitti torstai-iltana pelatussa loppuottelussa Southamptonin, ja vei voiton maalein 2-1. Galvéz oli Cityn avauksessa ja pelasi ottelussa täydet 90 minuuttia.

Tomas Galvéz siirtyi Manchester Cityyn viime kesänä kasvattajaseurastaan Watfordista ja on ollut heti suuressa roolissa. Hän pelasi U18-Valioliigassa ennen tätä iltaa kaikkiaan 16 ottelua, joista kymmenessä täydet minuutit. Maalisyöttöjä kirjattiin tilille kaksi.

Maalis-huhtikuussa Galvéz sai tuntumaa myös huomattavasti vanhempien kanssa pelaamisesta, sillä hän pelasi viisi ottelua reservijoukkueiden Valioliigaa Manchester Cityn U23-joukkueessa. Kaikissa viidessä pelissä vyölle tulivat täydet minuutit. Joulukuussa Galvéz oli myös vaihtopenkillä Cityn UEFA Youth Leaguen ottelussa RB Leipzigia vastaan, mutta kentälle saakka hän ei päässyt.

Jutun kuva on kuvituskuva vuodelta 2019, jolloi Galvéz ei vielä Manchester Cityssä pelannut.