Super-Mariolla superilta – Balotelli mätti viisi osumaa, yksi maali röyhkeydessään omaa luokkaansa

© Kuva: Getty Images

Kulttipelaaja Mario Balotelli päätti kauden 2021-2022 melkoiseen ilotulitukseen. 31-vuotias italialainen teki peräti viisi maalia, kun hänen joukkueensa Adana Demirspor voitti Turkin Superliigan viimeisellä kierroksella Göztepen 7-0.

Hattutemppunsa Balotelli teki valmiiksi 11 minuutissa välillä 33. – 44. minuutti. Tauolle Demirspor meni jo 5-0-johdossa.

Myös toisella puoliajalla Super-Mariolla oli tehotuokio, sillä minuuteilla 62 ja 70 syntyi jälleen kaksi maalia kahdeksassa minuutissa.

Maalit nostivat Balotellin kauden maalimäärään 18 osumaan ja maalitilaston kakkoseksi. Maalikuninkuuden voitti Kasimpasan Umut Bozok 20 maalilla. Joel Pohjanpalo oli 16 maalilla maalipörssin jaetulla neljännellä sijalla.

Balotellin iltaan mahtui myös yksi erittäin röyhkeä taidonnäyte. ”Balo” hassutteli puolustajaa ties kuinka monella cristianoronaldomaisella pallon-yli-astumisella, ja kun pääsi lopulta vetopaikkaan, päätti panna pallon rabonalla takanurkkaan. Tähän oli kausi varmasti hyvä lopettaa.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Adana Demirspor sijoittui 20 joukkueen sarjassa sijalle 11. Mestaruuden voitti Trabzonspor, jonka vanavedessä Mestarien liigan karsintoihin eteni Fenerbahce. Kolmantena ja neljäntenä Konferenssiliigan karsintoihin selviytyivät Konyaspor ja Basaksehir.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.