Tammy Abraham pelaa upeaa kautta AS Romassa – ehti rikkoa jo yhden ennätyksen

© Kuva: Getty Images

Tammy Abraham siirtyi viime kesänä Chelseasta AS Romaan noin 40 miljoonalla eurolla.

José Mourinho onnistui houkuttelemaan Abrahamin AS Romaan. Abrahamin alkukausi oli vaikea, mutta sittemmin hyökkääjä on löytänyt huippuvireen.

AS Roma pelasi sarjakautensa viimeisen ottelun perjantai-iltana, kun se voitti Torinon vieraskentällä 3-0. Abraham iski ottelussa kaksi maalia.

Abraham viimeisteli yhteensä 17 maalia ensimmäisellä kaudellaan Serie A:ssa. Abrahamista tuli samalla eniten yhden Serie A -kauden aikana maaleja tehnyt englantilaispelaaja.

Abraham on neljäntenä Serie A:n maalipörssissä. Ciro Immobile johtaa maalipörssiä 27 maalillaan ja juhlii todennäköisesti jälleen maalikuninkuutta.

24-vuotias hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien komeat 26 maalia. Abraham ja AS Roma taistelevat ensi viikon keskiviikkona Konferenssiliigan mestaruudesta. Finaalissa vastaan asettuu hollantilainen Feyenoord.

– Rakastan tätä seuraa. AS Roma antoi minulle mahdollisuuden osoittaa taitoni. Sydämeni on täällä Roomassa. Kausi on ollut pitkä, mutta se on ollut minulle positiivinen. Odotan tämän olevan minulle lopullinen trampoliini, Abraham viittasi kenties tulevaisuuteensa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.