Joel Pohjanpalo on aloittanut vaihtopenkiltä kuusi seurajoukkueensa Caykur Rizesporin kahdeksasta viimeisestä sarjapelistä, mutta tehoja tulee tutussa super-subin roolissakin mahtavasti. Viimeksi tänään.

Caykur Rizespor kohtasi sunnuntaina vieraskentällä Turkin Superliigan sarjajumbon Yeni Malatyasporin. Pohjanpalo aloitti jälleen vaihdossa, mutta pääsi kentälle 62. minuutilla Rizesporin johtaessa ottelua 2-1.

Pohjanpalo ei ehtinyt olla kentällä kuin kaksi minuuttia, kun hän heilutti verkkoa jälleen. Paitsiolinjan tuntumassa pystysyöttöä kärkkynyt suomalainen pääsi vastustajiltaan karkuun hyvän syötön tultua ja sijoitti pallon tarkasti alanurkkaan läpiajonsa päätteeksi noin 15 metristä.

Maali jäi pelin viimeiseksi, joten Rizespor voitti ottelun 3-1. Voitto oli joukkueelle kuitenkin sikäli merkityksetön, että Rizespor putoaa ensi kaudeksi varmasti toiselle sarjatasolle. Putoaminen varmistui perjantaina, kun edellä menevät Kayserispor ja Gaziantep pelasivat tasapelin. Pohjanpalo pelaa Rizesporissa lainalla Bayer Leverkusenista.

Pohjanpalolle itselleen kauden kuudestoista sarjapelimaali oli kuitenkin merkityksellinen, sillä sen myötä hän nousi Turkin Superliigan maalipörssin jaetulle kärkipaikalle yhdessä Kasimpasan Umut Bozokin kanssa. Pohjanpalon maaleista kahdeksan on syntynyt yhdeksässä viime ottelussa.

Rizespor kohtaa kahdessa viimeisessä ottelussaan sijalla 12 olevan Sivassporin ja sijalla 16 olevan Gaziantepin, joten kenties Pohjanpalo saa vielä tilaisuuksia kaunistella maalilukemiaan ja taistella maalipörssin voitosta.

Çaykur Rizespor

@CRizesporAS
GOOLL! GOOLL! GOOLL!

Pohjanpalo! Pohjanpalo! Pohjanpalo!

⏱️ 64' | 1-3

#YMSvÇRS#KalbineYakınTut