Mikel Arteta on allekirjoittanut Arsenalin kanssa tuoreen jatkosopimuksen. Arsenal tiedotti perjantaina kesään 2025 kestävästä jatkosopimuksesta.

Vaikeasta alkukaudesta huolimatta Arsenal pelaa hyvää kautta ja taistelee paikasta ensi kauden Mestarien liigaan. Arsenal on parhaillaan neljäntenä sarjassa, kun neljä ottelua on pelaamatta.

Paikallisvastustaja Tottenham vaanii kahden pisteen päässä ja kaksikko iskee yhteen kolmanneksi viimeisellä kierroksella.

Arteta saapui Arsenalin peräsimeen joulukuussa 2019, kun seura antoi potkut silloiselle päävalmentajalleen Unai Emerylle.

Arteta on voittanut Arsenalin peräsimessä FA Cupin ja Community Shieldin. Arsenal sijoittui viime kaudella vasta kahdeksanneksi Valioliigassa ja Arteta sai huomattavasti kritiikkiä, mutta seurajohto päätti pitää hänet tehtävässään. Se on tuottanut hedelmää tällä kaudella.

– Haluamme viedä seuran seuraavalle tasolle ja taistella parhaiden seurojen kanssa. Meidän on päästävä mukaan Mestarien liigaan voidaksemme saavuttaa sen. Meidän pitää kyetä kehittämään joukkuetta ja pelaajia, sekä luomaan entistä vahvempi yhteys kannattajiin.

– Meidän on parannettava Emiratesin tunnelmaa ja saatava seuraan huippulahjakkuuksia ja parhaita mahdollisia ammattilaisia, jotta saamme seuraa eteenpäin, Arteta totesi Arsenalin julkaisemassa tiedotteessa.