Australian taktinen vaihto toi MM-kisapaikan – kolmosvahti tanssi maaliviivalla ja sai vastustajan pasmat sekaisin: katso

© Kuva: Getty Images

Australia selvitti tiensä MM-kisoihin maanantai-iltana, kun se kukisti karsintafinaalissa Perun.

Sekä ottelun varsinainen peliaika että jatkoaika pelattiin ilman maaleja, joten ratkaisua jouduttiin hakemaan rangaistuspotkuilla.

Australia teki jatkoajan viime hetkillä taktisen vaihdon, kun se otti Valioliigasta sekä La Ligasta tutun Mathew Ryanin pois maalilta ja vaihtoi hänen tilalleen koko uransa Australian A-liigassa pelanneen Andrew Redmaynen.

33-vuotias Redmayne on Australian kolmosvahti, jolla on omintakeinen tyyli torjua rangaistuspotkuja. Hän heiluu maalillaan kuin heinämies ja pyrkii tällä tavoin hämmentämään laukojaa.

Redmaynen ”tanssiliikkeet” toivat kaivatun tuloksen kuudennessa laukojaparissa. Australialaisvahti sai Perun Alex Valeran pasmat menivät sekaisin ja venyi hänen laukauksen tielle sinetöiden Australian MM-kisapaikan.

Australia pelaa MM-kisoissa samassa alkulohkossa yhdessä Ranskan, Tanskan ja Tunisian kanssa. Viimeinen MM-kisapaikka on jaossa tänä iltana, kun Costa Rica ja Uusi-Seelanti kohtaavat Dohassa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.