Entinen veikkaustähti Timo Furuholm hehkutti Joel Pohjanpalon kykyjä maalintekijänä Huuhkajien eilisessä Nations Leaguen ottelussa Montenegroa vastaan. 27-vuotias tähtihyökkääjä viimeisteli molemmat osumista Suomen 2-0-voittoon päättyneessä ottelussa.

Furuholm analysoi Twitterissä molemmat Pohjanpalon kahdesta osumasta. Turun Interissä seuralegendaksi noussut hyökkääjä kehui ”Jollen” tekemiä oikeita ratkaisuja maaleissa.

– Helppo puttaus läheltä. Mutta myös. Jolle tekee ensin liikkeellään käytävän Pukille, jotta murtautuminen on mahdollista. Tämän jälkeen on vielä käytävä syötölle pidettävä auki – eli malttaa, Furuholm arvioi Pohjanpalon voittomaalia.

– Mene kaverin kanssa potkimaan ja pyydä häntä heittelemään takaviistosta palloa kohtalaisen lujaa kierteellä kohti maalia. Yritä viimeistellä, yritä osua palloon. Ja muista, että Jollella oli vain yksi mahdollisuus. Häikäisevä viimeistely, Furuholm niputti toisen osuman.

Timo Furuholm

@TimoFuruholm
Pohjanpalon 1. maali

Helppo puttaus läheltä. Mutta myös. Jolle tekee ensin liikkeellään käytävän Pukille, jotta murtautuminen on mahdollista. Tämän jälkeen on vielä käytävä syötölle pidettävä auki - eli malttaa. Tärkeä taito on liikkua tilanteen kanssa synkronoidusti #Huuhkajat

Suomi kohtaa kolmannessa Nations Leaguen ottelussaan lauantaina vieraskentällä Romanian.