32-vuotias walesilaishyökkääjä Gareth Bale poistui Mestarien liigan voittajan Real Madridin pelaajalistoilta kaikkiaan yhdeksän vuotta seuraan saapumisensa jälkeen. Bale pelasi Madridissa yhteensä 258 virallista ottelua, mutta enää sopimusta ei jatkettu, vaan Bale pääsee siirtymään uuteen seuraan siirtokorvauksetta.

Kevään aikana mediassa on esiintynyt sellaisiakin huhuja, että Bale saattaisi lopettaa koko uransa, jos Wales ei selviytyisi Qatarin MM-lopputurnaukseen. Euroopan viimeinen kisapaikka ratkeaa sunnuntai-iltana kello 19 alkaen, kun Wales isännöi Cardiffissa Ukrainaa.

Näitä lopettamispuheita Bale kuitenkin toppuutteli ratkaisevan karsintapelin alla.

– Luulen, että on erittäin epätodennäköistä, että lopettaisin urani, Bale totesi AFP:n toimittaja Kieran Canningille.

Samassa yhteydessä Bale kertoi, ettei tarjouksista ole pulaa, mutta tarkemmin hän ei halunnut vaihtoehtojaan kommentoida.

– Meillä on erittäin tärkeä ottelu ja keskityn kaikin voimin siihen. Minun ei tarvitse välittää mistään muusta, vaan keskityn vain Ukrainaan. Tarjouksia minulla on valtavasti.

Yleisesti on arveltu, että jos Wales MM-kisoihin selviytyy, haluaa Bale löytää pelipaikan jostain huippusarjasta, mahdollisesti Valioliigasta, pitääkseen yllä huippukuntoa syksyllä ennen Qatarin turnausta. Jos kisapaikka menee Ukrainalle, saattaisi Bale valita MLS:n kaltaisen ”jäähdyttelysarjankin”.

Bale on Walesin avauskokoonpanossa Ukraina-pelissä, kapteeninnauha käsivarressaan. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn ja V Sportin kanavilta.

Lähde: AS

Juttua on päivitetty 5.6. kello 18.47. Peli Wales-Ukraina näkyy Viaplaylta ja V Sportilta eikä C Morelta, kuten jutussa aiemmin luki.